Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

TIPA Award voor fotoboek op Eco Papier

De uitreiking van de TIPA awards is gebaseerd op reguliere tests, uitgevoerd door een onafhankelijk panel.

Lees meer

CEWE voor het 6e achtereenvolgende jaar verkozen tot beste fotoservice

Elk jaar kiezen leden van de Technical Image Press Association (TIPA) foto- en beeldproducten die de afgelopen twaalf maanden opmerkelijke technologische innovatie hebben laten zien. Voor het zesde jaar op rij is CEWE uitgeroepen tot beste fotoservice. En dit jaar wordt CEWE bekroond voor het fotoboek met zijdeglans eco papier, 100% gerecycled.

2023: het fotoboek met zijdeglans eco papier

100% recycled en helder wit: op dit zijdeglans papier komen je foto’s perfect tot hun recht met rijke kleuren en evenwichtige contrasten.

2022: persoonlijk ontworpen sleeve Maak je CEWE FOTOBOEK XL compleet met een persoonlijk ontworpen sleeve die bij de gelegenheid past. Zowel de voor- en achterkant van de sleeve zijn vrij vorm te geven.

2021: de wandkalender A2 Gold Edition CEWE is door de jury van de TIPA World Awards 2021 voor het 4e jaar op rij uitgeroepen tot "Beste fotoservice". CEWE werd bekroond voor de CEWE A2 wandkalender met gouden opdruk die het product een elegante en verfijnde afwerking geeft.

2020 : de linnen en leren kaften voor het CEWE FOTOBOEK Voor het derde jaar op rij werd CEWE door de TIPA Awards uitgeroepen tot "Beste fotoservice", dankzij de linnen en lederen omslagen voor het CEWE FOTOBOEK. De TIPA-jury benadrukte in haar oordeel het elegante uiterlijk van de omslagen.

2019: hexxas een uniek ontwerpconcept De jury was niet alleen enthousiast over de vorm, maar ook over de kwaliteit en de mogelijkheden die het product biedt: “Elke zeshoekige tegel in de wanddecoratie is gemaakt van kwalitatieve kunststof. De foto’s worden gedrukt met UV-bestendige inkt. Het magnetisch ophangsysteem maakt het mogelijk om te variëren met de compositie, waardoor je er een spannende collage van kunt maken en je zelfs de vrijheid geeft om (delen van) de wanddecoratie te verwisselen.”

2018 : de opdrukken voor het CEWE FOTOBOEK Ook de unieke opdrukken zijn door de jury erkend. De cliparts en lettertypes in reliëf worden naar wens in goud, roségoud of zilver op het lederen of linnen oppervlak aangebracht en maken van het CEWE Fotoboek een echte eyecatcher.

Wat is de TIPA Award?

  • De Technical Image Press Association, samengesteld uit 27 redacteuren van fototijdschriften, eert jaarlijks zo'n vijftig producten in de categorie 'fotografie en beeld'.

  • De TIPA Award erkent innovatie, technologische vooruitgang, design, ergonomie en gebruiksgemak.

  • De categorieën zijn niet vast en veranderen elk jaar volgens de laatste marktontwikkelingen.