clear
CEWE photoworld app

CEWE FOTOBOEK, Fotoafdrukken en meer

Installeren Installeren

Beste fotoservice

close

Wij zijn CEWE

Aangenaam kennis te maken.
Welkom in onze wereld van foto's.

Welkom!

Hallo, wij zijn CEWE. Met de grootste zorg maken wij van jouw foto’s iets speciaal, van printjes tot fotoboeken, van wanddecoratie tot leuke geschenken. Jouw unieke herinneringen tastbaar maken, dat is onze passie. Wij zijn de Benelux afdeling van Europa’s grootste foto-finishing bedrijf, CEWE Stiftung & Co. KGaA, dat al meer dan 50 jaar expertise heeft opgebouwd in het printen en ontwikkelen van foto’s. 

Over CEWE

CEWE werd in 1961 opgericht door H.C. Heinz Neumüller, uitbater van een kleine fotozaak in Oldenburg, en heeft sindsdien een lange weg afgelegd en verschillende transities in de fotografie met glans doorstaan. Ruim 50 jaar later is CEWE gevestigd in 24 Europese landen en is het de grootste Europese speler op vlak van foto finishing. Met 3.300 medewerkers in 11 moderne productielabo’s print CEWE jaarlijks voldoende foto’s om, als je ze allemaal naast elkaar legt, 10 keer de wereld rond te gaan!

Onze locaties:

Kantoren Benelux:
 • Nunspeet, Nederland
  Industrieweg 73
  8071 CS Nunspeet
  Tel: 0341 - 255 355
 • Mechelen, België
  Generaal de Wittelaan 9/9
  2800 Mechelen
  Tel: 015 - 295 600

 

Hoofdkantoor

 

 • Oldenburg, Duitsland

 

Productievestigingen:

 

 • Boedapest, Hongarije
 • Duitsland: Dresden, Freiburg, Mönchengladbach, München, Oldenburg
 • Polen: Koźle
 • Frankrijk: Montpellier, Rennes
 • Tsjechië: Praag
 • Groot-Brittannië: Warwick

 

Het CEWE FOTOBOEK

Het CEWE FOTOBOEK is ons paradepaardje. Met 50 miljoen verkochte exemplaren is het Europa’s populairste fotoboek. Sinds de introductie in 2005 werd het CEWE FOTOBOEK daarom zowel nationaal als internationaal meermaals verkozen tot beste FOTOBOEK.

100% Tevredenheidsgarantie

Jouw foto’s verdienen het beste en wij zijn enkel tevreden wanneer je bestelde producten volledig aan je verwachtingen voldoen. Daarom hebben wij een 100% tevredenheidsgarantie op al onze fotoboeken, wanddecoratie en kalenders. Mocht je niet tevreden zijn over het resultaat, dan voorzien wij gratis een vervanging of een volledige terugbetaling. Zo bestel je bij CEWE altijd met een gerust hart.

Zorgen voor het milieu

Wij nemen bij CEWE graag onze ecologische verantwoordelijkheid ten harte. Onze aarde en haar natuurlijke bronnen zijn kostbaar en moeten beschermd worden. Daarom zijn we gecertificeerd door het Forestry Stewardship Council, dat wereldwijd streeft naar een verantwoord beheer van bossen. Al onze producten worden gemaakt met uitsluitend FSC goedgekeurde materialen, wat betekent dat ze gewonnen zijn zonder de bossen van deze aarde te schaden.

Al onze producten worden verzonden volgens het programma ‘Lean and Green’. Door minder lege kilometers te rijden, meer te bundelen en een goede samenwerking beperken wij de CO2-uitstoot. Duurzaamheid en het wegwerken van verspilling gaan hand in hand.

Zorgen voor mensen

Jaarlijks draagt CEWE Benelux graag een steentje bij aan een betere wereld voor iedereen. Zo steunen wij SOS Kinderdorpen in België. Dat doen we niet enkel financieel, maar ook praktisch. Zo hielp het ganse CEWE team tijdens klusjesdagen om de slaapkamers van de kinderen van nieuwe vrolijke kleuren te voorzien.