CEWE Photoworld App Fotoboeken, kalenders & meer

Besteld uiterlijk 17-12-2021, is op tijd voor kerst! Lees meer

Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Leer gemakkelijk fotoboeken ontwerpen

De CEWE Webinars zijn er om jou te helpen gemakkelijker mooiere fotoboeken te maken. Ze zijn gratis te volgen. Het enige wat je nodig hebt is een computer en internetverbinding.

Meld je nu aan

Iedereen kan bij ons terecht, op welk niveau je ook zit.

Welke webinar past bij jou?

Webinar Beginner - “Starten met je CEWE FOTOBOEK”

Heb je nog nooit een fotoboek gemaakt en wil je dit graag leren? Meld je dan aan voor deze webinar. De basisvaardigheden van het maken van het CEWE FOTOBOEK worden behandeld zoals het vullen van je fotoboek en het indelen van de pagina’s, het maken van een mooie achtergrond en het plaatsen van teksten.

Meld je nu aan

Webinar Gevorderde - “Maak je CEWE FOTOBOEK nog mooier”

Heb je al één of meerdere fotoboeken bij ons gemaakt en ben je benieuwd wat je nog meer uit onze software kunt halen? Dan is deze webinar iets voor jou. Leer hoe je jouw ideeën kunt realiseren zodat je met nog meer enthousiasme en creativiteit je eigen fotoboeken kunt maken.

Meld je nu aan

Webinar Expert - “Het creatieve CEWE FOTOBOEK”

Tijdens dit webinar duiken we echt in de software en leert Marius je tips & tricks om jouw fotoboek nog specialer te maken. Meld je aan voor deze webinar en doe inspiratie op! Samen met onze trainer laat je jouw creativiteit de vrije loop. Een waar toveruurtje.

Meld je nu aan

Thema webinars

Met grote regelmaat zijn er speciale webinars met bepaalde thema onderwerpen. Deze webinars en hun onderwerpen staan aangegeven op het YouTube-kanaal maar natuurlijk ook op het aanmeldformulier dat je via deze website kunt vinden. Je kunt hierbij denken aan speciale kerst webinars, jaarboek webinars of webinars met gastsprekers. Houd ook onze social kanalen in de gaten voor de laatste updates.

Terugkijken

Heb je een webinar gemist? Geen probleem! Alle webinars zijn na te kijken op het YouTube-kanaal. Op die manier is het mogelijk om in je eigen tijd en op jouw eigen tempo de getoonde vaardigheden te herhalen en te oefenen. Tip: Abonneer je op ons YouTube-kanaal en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle nieuwe webinars.

Volg ons op youtube

Nog meer inspiratie nodig?

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste mogelijkheden