CEWE Photoworld App Fotoboeken, kalenders & meer
Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.
CEWE WANDDECORATIE CEWE WANDDECORATIE

Foto als wanddecoratie

Een nieuw jaar, een nieuw gedecoreerd huis! De mooiste momenten van het jaar hang je uitvergroot aan de muur. Zo geniet je er iedere dag opnieuw van. Ga jij voor een moderne aluminium of voor de nieuwste poster met reliëfopdruk?

KIES JE PRODUCT

Nieuwe en topproducten

De meest populaire wanddecoratie van onze klanten
Grote materiaalkeuze
Breed scala aan lijsten
Formaat naar keuze

Het perfecte materiaal voor jouw foto

Dit zeggen onze klanten

Designs voor premium posters

Kies uit een van onze moderne designs en maak binnen een paar seconden een unieke wanddecoratie

Ons vakmanschap

Bij het maken van fotoproducten gaan wij altijd een stap verder om je het allerbeste eindresultaat te kunnen garanderen. Welk type je ook kiest, al onze producten worden afgedrukt door een speciaal opgeleid, gekwalificeerd team, met materialen van de hoogste kwaliteit. Onze in-house experts voeren vervolgens een laatste controle uit, om ervoor te zorgen dat elke centimeter van je wanddecoratie voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Indrukwekkend en veelzijdig

Ontdek geweldige mogelijkheden om je foto's te presenteren!

Samen duurzaam

Slechts 1,6 % van al ons verpakkingsmateriaal is gemaakt van plastic. Indien we het gebruiken heeft het voornamelijk als doel te beschermen tegen vocht en beschadigingen. We kiezen zoveel mogelijk voor karton, gemaakt van gerecycleerd materiaal.

Hoe wil je je fotoproduct bestellen?

Bestel via onze software, mobiel via onze app of rechtstreeks in je browser

CEWE Photoworld App

  • Snelle installatie
  • Ontwerp waar en wanneer je wilt
  • Automatisch projecten opslaan
Meest gekozen

CEWE Ontwerpsoftware

  • Grootste aanbod aan designs en mogelijkheden
  • Gemakkelijke installatie op je computer
  • Sla je projecten veilig op

CEWE Online Designer

  • Geen installatie nodig
  • Snel ontwerpen in je browser
  • Projecten 6 maanden online opslaan

Zelf foto wanddecoratie maken

Je eigen wanddecoratie maken is een stuk makkelijker dan je denkt. Met de CEWE ontwerpsoftware maak je de mooiste producten met je favoriete foto’s. Deze foto wanddecoratie is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als gepersonaliseerd cadeau voor familieleden of vrienden.

Verschillende soorten foto wanddecoratie

Wanneer je zelf iets moois voor je muur maakt, moet het natuurlijk wel bij je interieur passen. Daarom biedt CEWE je tal van opties. Een foto op hout geeft een warme sfeer, terwijl een galerijprint goed bij een strak en modern interieur past. Vergelijk dus alle opties voor je begint met het ontwerpen en bestellen.

Het ontwerpproces

Afhankelijk van het gekozen product heb je een paar opties. Kies je voor de hexxas? Dan plaats je één foto op elke hexagon tegel. Natuurlijk kun je er zoveel bestellen als je wilt om je muur te vullen. De grote posters zijn ideaal voor landschapsfoto’s maak ook voor collages. Hetzelfde geldt voor de galerijprint en het acrylglas bijvoorbeeld.

Ook met het meerlijk kun je genoeg variëren. Ga voor meerdere foto’s in hetzelfde thema, of verdeel één foto over meerdere delen voor een uniek resultaat.

Welke optie je ook kiest, met de ontwerpsoftware of online design tool is het maken van je kunstwerk echt appeltje eitje. Ervaring met fotobewerking en dergelijke is niet nodig. Zelfs beginners maken de mooiste collages met een variatie aan kleuren en vormen.

Een mooie lijst om het helemaal af te maken

Bij CEWE kun je kiezen uit verschillende lijsten en ophangsystemen voor je zelfontworpen wanddecoratie. Hiermee geef je je poster of doek een extra stijlvolle uitstraling, en bescherm je je kunstwerk. Kies een lijst of ophangsysteem dat bij je interieur past zodat het een mooi geheel wordt.

Voor een speels resultaat combineer je verschillende kleuren of materialen en formaten, bijvoorbeeld om je eigen fotomuur te maken. Het is dan wel aangeraden om de rest van je decoratie rustig te houden, zodat je fotomuur de blikvanger is.