Doe tot en met 31 mei 2023 gratis mee aan de CEWE Photo Award "Our world is beautiful" en win mooie prijzen

Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Onze betaalopties

Een overzicht van alle betalingsmogelijkheden

iDEAL

Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank.

PayPal

De online-betaaldienst van PayPal wordt in een apart venster weergegeven (verbinding met SSL-encryptie). U logt met het e-mailadres en het wachtwoord bij uw PayPal-account in en bevestigt hier de betaling. Het bedrag wordt in het kader van de verwerking van uw opdracht van uw PayPal-rekening afgeschreven. Open een PayPal-rekening via: [www.paypal.nl/aanmelden][1] [Wat is PayPal?][2] [1]: https://www.paypal.de/anmeldung[2]: https://www.paypal.com/de/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/popup/OLCWhatIsPayPal-outside

Creditcard

Voor de betaling met creditcard wordt het betalingsformulier van onze gecertificeerde betaaldienstverlener weergegeven. U dient het creditcardnummer, de verloopdatum en het driecijferige controlenummer in te vullen. Informatie over het controlenummer vindt u op het betalingsformulier. De creditcardgegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van uw opdracht en worden niet opgeslagen door de fotoservice. Het bedrag wordt bij verzending van de bestelling van uw rekening afgeschreven.

Factuur

Bij betaling via factuur betaalt u de artikelen pas nadat u deze hebt ontvangen. Het factuurbedrag moet binnen 7 dagen na levering van de artikelen worden betaald.