Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Onze betaalopties

Een overzicht van alle betalingsmogelijkheden

PayPal

De online-betaaldienst van PayPal wordt in een apart venster weergegeven (verbinding met SSL-encryptie). U logt met het e-mailadres en het wachtwoord bij uw PayPal-account in en bevestigt hier de betaling. Het bedrag wordt in het kader van de verwerking van uw opdracht van uw PayPal-rekening afgeschreven. Open een PayPal-rekening via: [www.paypal.nl/aanmelden][1] [Wat is PayPal?][2] [1]: https://www.paypal.de/anmeldung[2]: https://www.paypal.com/de/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/popup/OLCWhatIsPayPal-outside

Creditcard

Voor de betaling met creditcard wordt het betalingsformulier van onze gecertificeerde betaaldienstverlener weergegeven. U dient het creditcardnummer, de verloopdatum en het driecijferige controlenummer in te vullen. Informatie over het controlenummer vindt u op het betalingsformulier. De creditcardgegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van uw opdracht en worden niet opgeslagen door de fotoservice. Het bedrag wordt bij verzending van de bestelling van uw rekening afgeschreven.

iDEAL

Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank.

Factuur

Bij betaling via factuur betaalt u de artikelen pas nadat u deze hebt ontvangen. Het factuurbedrag moet binnen 7 dagen na levering van de artikelen worden betaald.