CEWE FOTOBOEK XXL liggend

   CEWE FOTOBOEK XXL liggend

   Vanaf € 59,95*

   • 28 x 36 cm
   • tot 178 pagina’s
   • Nieuw: het premium mat fotopapier

   Meer productinformatie

   Nu maken

   CEWE FOTOBOEK XXL liggend

   Productbeschrijving

   Productbeschrijving

   Het CEWE FOTOBOEK XXL Liggend is ons meest indrukwekkende boek, met een breedte van bijna 80 cm wanneer het opengeslagen is.
   Je kan kiezen uit zes soorten kwaliteitspapier, waaronder het glanzende en matte échte fotopapier waarmee je boek mooi vlak openvalt. Er is nu ook een premium mat fotopapier voor je CEWE FOTOBOEK beschikbaar. De hardcover omslag personaliseer je zelf met je eigen foto’s en tekst. Je kan ook kiezen voor een lederen of linnen kaft, die je boek een extra luxueuze uitstraling geven.

   Productinformatie

   Productinformatie

   Formaat:
   Hardcover: 38 x 29 cm (gesloten)
   Kunstleer en linnen: 42 x 30 cm (gesloten)

   Papiersoorten::
   • Normaal papier
   • Mat papier
   • Glanzend papier
   • Mat fotopapier
   • Glanzend fotopapier
   • Premium mat fotopapier

   Kaften:
   • Hardcover
   • Leer
   • Linnen

   Aantal pagina’s:
   26 tot max. 178 pagina’s

   Kaften

   Zo slaat jouw CEWE FOTOBOEK rondom een goed figuur

   Kunstleer

   Kunstleer

   Je zoekt naar een binding die zeer hoogwaardig aandoet? Dan zal onze variant in kunstleer je bevallen.

   In zwart of bruin - de schroefbinding van de gewatteerde vaste binding in kostbaar kunstleer maakt van jouw CEWE FOTOBOEK een zeer elegant uniek stuk.

   Linnen

   Linnen

   Onze buitengewone vaste binding plus linnen omslag combineren wij in dit geval met een bijzondere schroefbinding.

   De geschroefde binding in linnen is in de kleuren Zilver en Koper verkrijgbaar. Wij maken jouw bijzondere CEWE FOTOBOEK graag nog unieker.

   Hardcover

   Hardcover

   Bij onze hardcover-binding gaat het om een vaste binding die jij naar eigen inzicht kunt ontwerpen.

   Zodra het bindingpapier werd bedrukt, volgt het lamineren en het aanbrengen op een stevig omslagkarton. Boekblok en omslag worden vervolgens uiterst zorgvuldig en met oog voor detail samengevoegd.

   Verheug je erop om bij het ontwerp van deze kostbare binding niet te worden beperkt. Wanneer je dit wilt, kun je de rug van het boek ook naar eigen wens van tekst voorzien.

   Papiersoorten

   Alleen het beste papier voor de beste foto's

   Hoogwaardige digitale druk

   Hoogwaardige digitale druk

   Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel: Voor alle digitale drukvarianten van het CEWE FOTOBOEK gebruiken wij uitstekend fotopapier. De basis vormt een grammatuur van 200 g/m², bij schriftomslagen is dat 150 g/m².

   Een bijzondere plek neemt het CEWE FOTOBOEK XXL liggend in een exclusieve binding in kunstleer of linnen in. De pagina's binnenin worden geproduceerd op premiumpapier dat een dikte van 250g/m² heeft.

   Hoogwaardige digitale druk op hoogglanspapier

   Hoogwaardige digitale druk op hoogglanspapier

   Voor onze CEWE FOTOBOEK-varianten op hoogglanspapier gebruiken wij digitaal drukpapier van de hoogste kwaliteit en een dikte van 200g/m².

   Tijdens het productieproces worden de pagina's binnenin voorzien van een kostbare hoogglans-coating. Deze laat de kleuren in jouw persoonlijke CEWE FOTOBOEK extra stralen.

   Tevens maakt de coating de pagina's ongevoelig voor vuil en vocht.

   Premium mat papier

   Premium mat papier

   Een CEWE FOTOBOEK op premium mat papier bestellen is kiezen voor de zekerheid op kwaliteit. Tijdens het productieproces wordt een speciale inkt voor hoge resolutie gebruikt die aan uw foto's een uitzonderlijk mat effect geeft, zowel op de binnenpagina's als op de kaft van uw CEWE FOTOBOEK.

   De basis bestaat uit kwalitatief digitaal bedrukt papier met een grammage van 170 g/m². Laat je verrassen door een buitengewone toets aan jouw CEWE FOTOBOEK.

   Mat fotopapier

   Mat fotopapier

   Als je een CEWE FOTOBOEK op mat fotopapier bestelt, dan worden de pagina's binnenin in het klassieke zilverhalogenide-proces belicht.

   In aansluiting op dit proces worden telkens twee pagina's aan elkaar geplakt, zodat een Leporello-binding ontstaat. Het effect: jouw CEWE FOTOBOEK beschikt niet over de typische bindvouw in het midden en ligt helemaal vlak open. De ideale basis om jouw foto's op dubbele pagina's een zeer indrukwekkende uitstraling te verlenen.

   Kleuren houden van ons matte fotopapier: ze komen zo heel goed tot hun recht. Laat je verrassen door een hoge detailtekening en een opmerkelijke dieptescherpte.

   Glanzend fotopapier

   Glanzend fotopapier

   Vier van onze CEWE FOTOBOEK-formaten (XXL liggend, XL, Large en Large liggend) kunnen op zeer hoogwaardig glanzend fotopapier worden ontworpen. Het productieproces lijkt op dat van de matte uitvoering.

   Door deze vorm van veredeling beschikken jouw opnames net als bij de matte variant over een hoge detailtekening en een mooie dieptescherpte. Bovendien ontplooien de kleuren van jouw opnames de hoogst mogelijke lichtintensiteit. Jouw CEWE FOTOBOEK wordt zo nog exclusiever en unieker.

   Premium mat fotopapier

   Premium mat fotopapier

   Op eersteklas premium mat fotopapier krijgen je mooiste foto's een unieke en luxueuze uitstraling. Een uitstekende papierkwaliteit van de hoogste normen voor de amateur-fotografen en professionals.

   Uitzonderlijk glanzende kleuren en hoge contrasten creëren een indrukwekkend diepte-effect die je foto's levendiger maken. De diepe matte afwerking voorkomt reflecties en beschermt je foto's tegen vingerafdrukken.

   Formaatoverzicht

   Je kunt kiezen uit een groot aantal formaten.

   Mini

   Tip:

   grootte in cm
   (gesloten)

   Het CEWE FOTOBOEK Mini in het praktische liggende formaat is bij uitstek geschikt voor de foto's van je laatste korte vakantie, de verjaardagsparty of je mooiste kiekjes. De softcover en de max. 74 pagina's binnenin kunnen helemaal gepersonaliseerd worden.

   ca. 15 x 11

   Small

   Tip:

   grootte in cm
   (gesloten)

   Het CEWE FOTOBOEK Small bekoort naast de onovertroffen voordelige prijs vooral door zijn praktische formaat: het past in elke zak. Zo heb je jouw mooiste herinneringen overal en altijd bij je.

   ca. 14 x 13

   Compact liggend

   Tip:

   grootte in cm
   (gesloten)

   Vooral liefhebbers van liggende foto's waarderen het CEWE FOTOBOEK Compact liggend: de eigen opnames komen daardoor heel goed tot hun recht.

   ca. 19 x 15

   Medium

   Tip:

   grootte in cm
   (gesloten)

   Ons CEWE FOTOBOEK Medium valt op en biedt afwisseling: met het CEWE FOTOBOEK Medium heb je op ca. 21 x 21 cm zeer veel ontwerpmogelijkheden.

   ca. 21 x 21

   Large staand

   Tip:

   grootte in cm
   (gesloten)

   Het CEWE FOTOBOEK Large wordt door onze klanten gewaardeerd. Regelmatig lezen wij: vooral als cadeautje voor een verjaardag, huwelijk of voor kerst wisselt het van eigenaar.

   ca. 21 x 28

   Large liggend

   Tip:

   grootte in cm
   (gesloten)

   Zonsondergang aan het strand van Langeoog of opnames waarop je hele familie te zien is: het CEWE FOTOBOEK Large liggend laat je verlangen naar het volgende CEWE FOTOBOEK - beloofd.

   ca. 28 x 21

   XL

   Tip:

   grootte in cm
   (gesloten)

   Het CEWE FOTOBOEK XL is al door zijn vierkante vorm een echte blikvanger. Het formaat: ca. 30 x 30 cm. De plek voor jouw digitale foto's: nagenoeg grenzeloos.

   30 x 30

   XXL staand

   Tip:

   grootte in cm
   (gesloten)

   De gepersonaliseerd te ontwerpen hardcover van ons CEWE FOTOBOEK XXL evenals de klassiek elegante bindingen in kunstleer of linnen onderstrepen de adembenemende werking van jouw mooiste foto's.

   28 x 36

   XXL liggend

   Tip:

   grootte in cm
   (gesloten)

   Ons meesterstukje zorgt voor de juiste omlijsting van de bijzonder waardevolle momenten in jouw leven. Naast het staande formaat bieden wij jou onze adembenemende liggende uitvoering.

   ca. 39 x 28
   Creatieve passe-partouts voor je CEWE FOTOBOEK
   Creatieve passe-partouts voor je CEWE FOTOBOEK
   Creatieve passe-partouts voor je CEWE FOTOBOEK

   Passe-partouts

   Verleen je foto's een creatieve omlijsting.
   Wanneer je in de bestelsoftware op "Passe-partouts" klikt, krijg je de beschikking over een groot aantal moderne, speelse of elegante omlijstingen voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

   Maak je CEWE FOTOBOEK nog mooier met onze cliparts
   Maak je CEWE FOTOBOEK nog mooier met onze cliparts
   Maak je CEWE FOTOBOEK nog mooier met onze cliparts

   Cliparts

   Bij onze gratis bestelsoftware horen ook talrijke cliparts. Hiermee kun je bijvoorbeeld je verjaardagsboek extra opleuken of je huwelijksherinneringen een zeer romantische "rode draad" verlenen. Kleurrijk of decent: de diversiteit zal je verrassen.

   Afwisselende achtergronden geven aan je CEWE FOTOBOEK iets extra
   Afwisselende achtergronden geven aan je CEWE FOTOBOEK iets extra
   Afwisselende achtergronden geven aan je CEWE FOTOBOEK iets extra

   Achtergronden

   Voor het ontwerp van je CEWE FOTOBOEK bieden wij je een grote keus in achtergronden. Wil je een effen variant? Of toch liever een variant die gebruik maakt van versieringen en vormen, indien mogelijk kleurrijk en speels? Kun je toch niet vinden wat je zoekt, dan kun je heel eenvoudig nog een groot aantal andere achtergronden downloaden.

   Een mooie aanvulling op uw CEWE FOTOBOEK: landkaarten die bijvoorbeeld je vakantiebestemming tonen.
   Een mooie aanvulling op uw CEWE FOTOBOEK: landkaarten die bijvoorbeeld je vakantiebestemming tonen.

   Landkaarten

   Het maakt niet uit waar op de wereld je bent geweest: met behulp van onze gratis bestelsoftware kun je een landkaart van je droomvakantieplek in je CEWE FOTOBOEK vereeuwigen. Hiervoor kies je eenvoudig het gewenste kaartfragment en vervolgens kies je tussen twee stijlen.

   Een deel van onze CEWE FOTOBOEK software: talrijke suggesties die u zullen helpen bij het ontwerp van de pagina's.
   Een deel van onze CEWE FOTOBOEK software: talrijke suggesties die u zullen helpen bij het ontwerp van de pagina's.
   Een deel van onze CEWE FOTOBOEK software: talrijke suggesties die u zullen helpen bij het ontwerp van de pagina's.

   Paginalay-outs

   Je gebruikt voor een pagina in je CEWE FOTOBOEK één foto? Of meteen 14? Wij helpen je bij het rangschikken: Voor max. 27 opnames per pagina hebben wij lay-outvoorstellen bij de hand. Wees creatief en combineer handig met een speelse en eenvoudige pagina-opmaak. Zo wordt je CEWE FOTOBOEK beslist uniek!

   Die Preise können je nach Bestellweg leicht variieren.
   Bitte wählen Sie einen Bestellweg aus, um entsprechend die korrekten Preise angezeigt zu bekommen.
   Tipp: Die Abholung Ihres Produktes im Geschäft ist deutlich günstiger!

   Bitte wählen Sie Ihren Bestellweg:

   in der Filiale abholen
   per Post erhalten
   Product Prijs Levertijd
   Fotoboek XXL hardcover liggend (26 bladzijden) € 59,95 7-9 werkdagen
   Toeslag voor 4 extra pagina`s € 4,40  
   Video (blijft 3 jaar bewaard) € 1,99  
   Toeslag voor de Fotoboek geschenkbox XXL liggend € 16,95  
   Fotoboek XXL hardcover liggend op mat papier € 69,95 4-9 werkdagen
   Toeslag voor 4 extra pagina`s € 6,00  
   Video (blijft 3 jaar bewaard) € 1,99  
   Toeslag voor de Fotoboek geschenkbox XXL liggend € 16,95  
   Fotoboek XXL Liggend op hoogglans papier (26 bladzijden) € 69,95 7-9 werkdagen
   Toeslag voor 4 extra pagina`s € 6,00  
   Video (blijft 3 jaar bewaard) € 1,99  
   Toeslag voor de Fotoboek geschenkbox XXL liggend € 16,95  
   Fotoboek XXL Liggend op fotopapier € 79,95 7-9 werkdagen
   Toeslag voor 4 extra pagina`s € 7,75  
   Video (blijft 3 jaar bewaard) € 1,99  
   Toeslag voor de Fotoboek geschenkbox XXL liggend € 16,95  
   Fotoboek XXL luxe linnen omslag (26 bladzijden) € 84,95 7-9 werkdagen
   Toeslag voor 4 extra pagina`s € 2,00  
   Video (blijft 3 jaar bewaard) € 1,99  
   Fotoboek XXL Liggend op glanzend fotopapier (26 bladzijden) € 89,95 7-9 werkdagen
   Toeslag voor 4 extra pagina`s € 8,75  
   Video (blijft 3 jaar bewaard) € 1,99  
   Toeslag voor de Fotoboek geschenkbox XXL liggend € 16,95  
   Fotoboek XXL kunstleren omslag (26 bladzijden) € 99,95 7-9 werkdagen
   Toeslag voor 4 extra pagina`s € 7,00  
   Video (blijft 3 jaar bewaard) € 1,99  
   Fotoboek XXL Liggend op mat fotopapier (26 bladzijden) € 109,95 6-8 werkdagen
   Toeslag voor 4 extra pagina`s € 9,50  
   Verzendkosten per bestelling
   Prijs
   € 4,95
   Alle prijzen zijn inclusief btw.

   Gerelateerde producten

    * Tenzij anders vermeld, zijn alle vermelde prijzen inclusief BTW en exclusief verwerkings/verzendkosten