Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Door Teamviewer te downloaden en je ID en wachtwoord aan onze klantenservice medewerker te geven, stem je ermee in dat de inhoud van je scherm aan ons wordt overgedragen.

Naast het delen van je scherm, biedt Teamviewer ook de mogelijkheid om de bediening over te nemen. Aangezien dit meestal niet nodig is om je verder te helpen, zien wij voor de veiligheid van deze optie af en vragen wij je computer zelf te bedienen terwijl wij je instructies geven.

Houdt er rekening mee dat onze klantenservice medewerkers alleen een Teamviewer verbinding mogen draaien voor de tijd dat je telefonisch contact met ons heeft.

Onze klantenservice medewerker zal alleen verbinding maken met je computer voor de duur die nodig is om het probleem met onze fotoservice op te lossen. Door Teamviewer af te sluiten kun je de verbinding met je systeem op elk gewenst moment beëindigen.

Wij slaan geen Teamviewer-sessies op en slaan in het kader van privacy tijdens deze verbinding geen persoonlijke gegevens op.

Aan het gebruik van deze dienst zijn geen kosten verbonden.

CEWE Stiftung Co. KGaA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor storingen of verlies van gegevens die niet door CEWE Stiftung Co. KGaA zijn veroorzaakt, ook niet als deze in de tijdelijke nabijheid van de geboden ondersteuning liggen.

Je vindt onze voorschriften inzake gegevensbescherming via de volgende link: https://www.cewe.nl/privacy.html