Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Ik ga op reis en neem mee: CEWE myPhotos

Bewaar de mooiste (vakantie)momenten van je leven veilig op één plek met CEWE myPhotos. In dit artikel leg ik je uit waarom deze app absoluut niet mag ontbreken in je vakantievoorbereidingen.

Maak kennis met Danielle

Wellicht heb je Danielle al wel eerder voorbij zien komen bij ons. Ze is gepassioneerd fotografe, CEWE Ambassadeur en het gezicht in onze campagne(s). Al elf jaar creëert ze prachtige fotoboeken met CEWE en helpt ze anderen met het organiseren van hun fotoarchief.

Graag leg ik je uit wat ik zo handig vind aan deze nieuwste tool van CEWE. Omdat ik op vakantie echt honderden foto’s van mijn gezin maak vind ik het belangrijk dat deze foto’s veilig opgeslagen worden en ik er te allen tijde bij kan om aan de slag te gaan met mijn fotoboek. Een extra pluspunt vind ik het automatisch plaatsen in chronologische volgorde (dat scheelt een hoop uitzoekwerk!).

Verder kun je met CEWE myPhotos sorteren via sterbeoordelingen, je kunt gemakkelijk mapjes aanmaken én je kan foto’s uitzoeken op plaats of persoon. Ga je met meerdere gezinnen op reis? Ook daar heeft CEWE myPhotos een hele fijne oplossing voor. Je kunt namelijk vrienden en familie uitnodigen om foto’s toe te voegen aan een gedeeld album. Op die manier kun je samen werken aan je vakantiefotoboek.

De nachtmerrie van iedere fotograaf is het verliezen of stukgaan van een camera of fototoestel op vakantie. Met CEWE myPhotos heb je daar geen zorgen meer over. De app is een extra online back-up. Zo gaan jouw favoriete vakantiemomenten nooit verloren.

Een fijne extra is dat je bij het downloaden van de CEWE myPhotos app 15GB opslag van CEWE cadeau krijgt!

Nog even kort samengevat de belangrijkste voordelen van CEWE myPhotos:

  1. Al je foto’s, video’s en projecten op 1 plek (veilig opgeslagen).
  2. Deel veilig met familie en vrienden
  3. Orden gemakkelijk je fotoarchief
  4. Op vakantie al aan je fotoboek beginnen (op mobiel) en bij thuiskomst verdergaan in de ontwerpsoftware
  5. Direct vanuit CEWE myPhotos fotoproducten bestellen

Hoe gaat het in z’n werk: het CEWE myPhotos stappenplan

In deze tutorial laat ik jou zien hoe je gemakkelijk jouw vakantiefoto’s kan uploaden in CEWE myPhotos.