Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Levensboek

Maak je eigen levensboek met foto’s en tekst met behulp van de CEWE software. Kies voor papier en een kaft van de beste kwaliteit.

Start nu

Laat iets moois na met een levensboek

Een levensboek is iets heel speciaals. Het vertelt een levensverhaal en staat vol prachtige foto’s en herinneringen. Je maakt dit boek voor jezelf of voor je dierbaren, met de gedachte dat je er de mooiste momenten mee kunt herleven.

Maak je eigen levensboek bij CEWE

Omdat het om een uniek boek gaat wil je deze natuurlijk zelf maken en op hoogwaardig papier laten drukken. CEWE biedt je daarom diverse mogelijkheden qua formaat, papiersoort en kaft zodat ook jij een prachtig levensboek creëert. Kies bijvoorbeeld voor mooie gouden, zilveren of roségoude opdruk en een leren kaft voor een extra luxe levensboek.

Drie tips voor het maken van je levensboek

Hoe je het boek over je leven indeelt is natuurlijk geheel aan jou. Maar om je op weg te helpen geven we je hier drie handige tips:

Ga voor een combinatie van tekst en foto’s. Één beeld zegt meer dan duizend woorden, maar soms is het beter om wat context toe te voegen. Zo deel je bijvoorbeeld een leuke anecdote die bij de grappige foto past.

Houd de persoon aan wie je het boek wil schenken in gedachten. Maak je een levensboek over jezelf voor je (klein)kinderen? Schrijf dan mooie stukjes over hoe het leven vroeger was.

Deel mooie levenslessen. Heb je iets geleerd van de moeilijke periodes in je leven? Inspireer je (klein)kinderen dan met wijze woorden en mooie foto’s.

Mooie manieren om je herinneringen te delen met je dierbaren

Naast het levensboek zijn er ook andere manieren waarop je je levenslessen en herinneringen met je familieleden kunt delen.