Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Maak je eigen kinderboek

Maak je eigen kinderboek I Kindvriendelijk materiaal, stevige pagina’s met afgeronde hoeken, ringband en fijn klein formaat voor kinderhandjes

Start nu

Maak je eigen kinderboek

Wil je peuter ook wel eens in je mooie fotoboeken bladeren of kijkt hij of zij vragend naar de personen op de foto’s? Dan is het tijd om een speciaal kinderboek te maken voor je kleintje. Zo kan het hele gezin samen de leukste herinneringen ophalen.

Het speciale kinderboek van CEWE

Omdat peuter- en kleuterhandjes nog niet zo goed om kunnen gaan met een luxe fotoboek met dun papier, heeft CEWE een speciaal product ontwikkeld voor de jongste familieleden. Het materiaal waarop de foto’s worden gedrukt is geschikt voor kinderen, en het kleine formaat (14 x 14 cm) is makkelijk vast te houden. De extra dikke pagina’s met afgeronde hoeken kunnen tegen een stootje en de kunststof spiraalbinding maakt het bladeren extra makkelijk.

Handige tips voor het maken van je kinderboek

Zoals met alle producten van CEWE heb je ook bij het fotoboek voor kids veel opties. Het formaat, de binding en het materiaal voor de pagina’s staan vast, maar verder bepaal je zelf wat je in het boekje plaatst.

Kies foto’s van je naaste familieleden zodat je kleintje iedereen kan leren kennen. Met de tekst optie voeg je de namen toe.

Lees je graag voor? Schrijf dan één of twee zinnen op elke pagina met foto’s die een verhaal vertellen. Je maakt zo in een handomdraai je eigen voorleesboekje, bijvoorbeeld over jullie huisdier of gezin.

Gebruik foto’s waar slechts één of twee personen op staan zodat het niet te verwarrend wordt voor je peuter.

Andere gepersonaliseerde producten voor kinderen

Wil je naast je kinderboek ook wat andere dingen personaliseren met foto’s? CEWE biedt je genoeg mogelijkheden.