CEWE Photoworld App Fotoboeken, kalenders & meer
Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.
Foto op canvas
Foto op canvas
Foto op canvas
Foto op canvas
Foto op canvas

Foto op canvas

Een echt kunstwerk met schitterende kleuren

Met twaalfkleurenprint op kwalitatieve linnen stof komen je foto's helemaal tot hun recht. Of het nu gaat om een ​​trouwfoto of een portret: foto op canvas is een tijdloos cadeau.

  • Schitterende kleuren en een galerijgevoel
  • Linnen met artistieke uitstraling
  • Perfect voor familie-, baby-, trouw- en portretfoto's
  • Een ideaal cadeau-idee
vanaf € 17,95 *

Nu maken en bestellen:

Productdetails

Formaat

Fotocollage

41 formaten

Lijsten

Materiaal

340g/m² linnen op een houten frame

Productinformatie

Canvas vanaf 80 cm gespannen op een houten lijst van ca. 4 cm met een 5 cm fotoomslag

Een foto op canvas groot formaat, een moderne blikvanger voor je woonkamer

Een schilderij van een kunstenaar boven je bank ziet er natuurlijk mooi uit, maar erg persoonlijk is dat niet. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een grote foto op canvas. Er is natuurlijk niets unieker dan deze luxe wanddecoratie met een kiekje van je kinderen, lieve hond of opa en oma.

Hoe bestel je een foto op canvas in groot formaat?

Heb je 10 minuten tijd? Want dat is alles wat nodig is om je foto te bestellen. Je begint natuurlijk met het kiezen van één of meerdere foto’s die je op canvas wil laten drukken. Klik hierna op ‘bestel nu online’ of ‘naar de bestelsoftware’ en volg de stappen. Je hebt de optie één foto op het doek te laten printen, of een collage te maken. Deze tweede optie is erg leuk met babyfoto’s en hiervoor is het grote formaat ideaal! Na het bestellen gaat het team van CEWE aan de slag om je foto op kwalitatief linnen te drukken en dit op een grote houten lijst te spannen.

Tips om het juiste formaat canvas te kiezen

CEWE biedt je diverse opties qua formaat en layout.

Kies de optie ‘fotocollage’ als je meerdere foto’s op één canvas wil plaatsen. Denk hierbij aan trouwfoto’s of vakantiekiekjes.

Er zijn maar liefst 41 formaten beschikbaar. Meet van te voren de muur op waar je de wanddecoratie wil ophangen. Gebruik eventueel afplaktape om te zien of het formaat dat je wil hier mooi zal staan.

Voor een lijst van 4 cm dikte kies je een canvas van 80 cm of groter. Kleinere canvassen worden op een lijst van ongeveer 2 cm dikte gespannen. Houdt ook rekening met de foto omslag.

Andere manieren om je foto’s in huis op te hangen

Zo’n canvas is natuurlijk prachtig, maar CEWE heeft nog meer leuke opties voor je.

Laat een ronde foto afdrukken om echt iets unieks in huis te halen. Het effect is meteen anders dan dat van een klassieke rechthoekige of vierkante afdruk. Deze optie is ook ideaal voor kinder- en tienerkamers, omdat het iets speels en jongs heeft.

De verjaardagskalender hangt nog steeds in vele woningen. Deze personaliseer je met je mooiste foto’s en hang je op een prominente plek in de keuken of op kantoor. Zo vergeet je nooit meer een verjaardag.

Ook de Hexxas zijn erg leuk om een muur mee te versieren. Kies voor één of meerdere hexagon foto tegels en maak je eigen unieke wanddecoratie.