Canvas met lijst maken

Creëer een unieke canvas met lijst van je mooiste foto's. Kies uit verschillende formaten en ophangsystemen en bestel vandaag nog. Ontvang snel je bestelling.

Start nu

Ga voor een luxe wanddecoratie en bestel een foto op canvas met lijst

Je bent misschien wel bekend met de foto’s gedrukt op kwalitatief canvas, die de laatste jaren erg populair zijn geworden. Bij CEWE heb je echter een extra leuke optie: een canvas met lijst. Deze uitvoering zorgt voor een artistieke uitstraling die jouw kunstwerk helemaal uniek maakt.

Een canvas met lijst bestellen, dat doe je zo

Zoals alle producten van CEWE is het bestelproces voor de foto op canvas erg simpel. Gebruik hiervoor de bestelsoftware of de ‘bestel nu online’ optie en volg alle stappen. Voor het extra persoonlijke tintje voeg je een schaduwvoeglijst aan je bestelling toe die bij je interieur past. Hiermee geef je je foto een 3D-effect en krijgt je wanddecoratie een luxe uitstraling.

Hoe kies je de mooiste lijst voor je foto op canvas?

CEWE biedt zes verschillende lijsten aan met schaduwvoeg van vijf millimeter. Zo is er voor ieder interieur een passende optie.

Heb je een strak interieur met industriële of stijlvolle details? Dan zijn de Art lijsten de beste keuze. Deze bestel je in zwart-goud, zwart of zwart-zilver.

De Havana Floaters lijsten zijn van hout gemaakt en geven een warme uitstraling aan je canvas foto. Deze zijn beschikbaar in blauw, crème en rood.

Er zijn zowel verticale als horizontale en vierkante formaten beschikbaar, van 20 x 20 cm tot maar liefst 130 x 130 cm. Denk goed na over welk formaat het mooiste zal staan op je muur.

Andere leuke wanddecoratie ideeën

Op zoek naar fotoproducten voor de muur?

De foto op galerijprint heeft een prachtig diepte-effect en stijlvolle uitstraling, perfect voor degenen die graag een luxe kunstwerk aan de muur hangen.

Voor een creatieve look bestel je meerdere Hexxas met je favoriete foto’s. De zeshoekige foto tegels zijn beschikbaar in 2 formaten en je kunt er zo veel ophangen als je wilt. Zo kun je ook regelmatig variëren door ze van plaats te wisselen of in een andere vorm op te hangen.

Voor grote foto’s is de Premium poster ideaal. Het grootste formaat is namelijk 150 x 225 cm, waarmee je elke lege muur een oppepper geeft. Voor een extra mooi resultaat bestel je een bijpassende lijst van hoge kwaliteit. Tip: Ook tieners zijn dol op de fotoposters.