Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Wij zijn op zoek naar jou!

Maak jij graag CEWE fotoproducten en wil je anderen inspireren? Geef je dan op!

Ben jij een van onze nieuwste CEWE Ambassadeurs?

Maak jij regelmatig CEWE fotoproducten en vindt je het leuk om anderen te inspireren door jouw creaties te delen? Of vindt je het leuk om onze producten te testen en jouw ervaringen met ons te delen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zo bouwen wij een CEWE community op die andere consumenten kan inspireren en waar CEWE van kan leren om onze service nog beter te maken. En wellicht vragen we je ook om iets meer te vertellen over jouw CEWE fotoproduct in onze communicatie uitingen, bijvoorbeeld in het CEWE magazine. In ruil voor jouw inzet en feedback, ontvang je natuurlijk jouw favoriete CEWE producten cadeau.

Wij zijn benieuwd naar jou!

We nemen graag een kijkje in jouw leven, vertel ons wie je bent en wat jou bezig houdt in het dagelijks leven. Je kunt ons bereiken via Instagram of Facebook of stuur een mail naar: marketingnl@cewe.nl.

Uiteraard zien we graag enkele persoonlijke foto’s of misschien zelfs een video tegemoet die jouw situatie het beste weergeeft.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je een mailtje sturen naar marketingnl@cewe.nl of onze klantenservice bereiken via de chat en per telefoon: 0341 - 255 400

STUUR EEN MAIL