Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Fan van mooie foto’s en CEWE? Word merkambassadeur!

Maak of verzamel je sprekende foto's van al wie en wat je lief is? En ben je vertrouwd met CEWE producten? Dan ben jij de aangewezen persoon om mee ons merk uit te dragen!

Enthousiast uithangbord

Bij CEWE werken we achter de schermen aan producten en diensten om mensen op hun fotografische wenken te bedienen. Maar we zoeken ook iemand die op de voorgrond treedt om onze klanten te inspireren:

  • Je houdt van foto’s en herinneringen bewaren.
  • Je gaat creatief om met je foto’s.
  • Je wil je tips en ervaringen delen.
  • Je kent de CEWE software en hebt de afgelopen twee jaar minstens één fotoboek besteld.

Zo overtuig je ons

Stuur een mail naar cewe-ambassadors@cewe.nl met:

  • Een beknopte motivatie: waarom popel jij om ons merk te vertegenwoordigen?
  • Enkele foto’s van jou of een video van maximaal 1 minuut: stel jezelf voor, licht je liefde voor foto’s toe, en vertel ons waarom je fan bent van CEWE.

Dit krijg je ervoor in ruil

Als CEWE fan en merkambassadeur mag je bij ons achter de schermen komen gluren. Zo zie je bijvoorbeeld hoe het eraan toegaat op productielocaties. Je krijgt jouw favoriete CEWE producten cadeau om je foto’s tot leven te brengen.

Goed om te weten: je hoeft geen doorgewinterde fotograaf te zijn. Ook als fotoliefhebber die weleens aan de slag gaat met CEWE producten, kom je hiervoor in aanmerking. Toch niets voor jou, maar misschien wel iets voor een kennis? Vertel het gerust verder!

STUUR EEN MAIL