Zwart wit foto afdrukken

Bestel je zwart wit foto afdrukken online bij CEWE I Papiersoort en finish naar keuze I Ook groot formaat foto’s.

Start nu

Laat je zwart wit foto afdrukken op papier van de hoogste kwaliteit

Sommige foto’s komen nu eenmaal beter tot hun recht wanneer je ze in zwart wit laat afdrukken. Het gaat hier niet alleen om plaatjes van vroeger, maar ook voor recente foto’s is deze optie soms erg interessant.

Zwart wit foto’s laten afdrukken door CEWE

Of je foto’s nu in kleur of in zwart wit zijn, CEWE print ze op merkfotopapier van hoge kwaliteit. Je kiest zelf of je glanzend of mat papier wilt, en selecteert natuurlijk ook het gewenste formaat. Kies bijvoorbeeld het klassieke 10 x 15 of 9 x 13 formaat voor je fotolijstjes, en een 13 x 18 voor een plakboek of grotere fotolijst. Nu denk je misschien dat het zonde is om een foto in zwart wit te printen terwijl de kleuren tegenwoordig zo mooi zijn met moderne camera’s en smartphones. Maar probeer het zelf eens uit. Maak een simpele portretfoto in kleur, en bewerk deze op je computer om er een zwart wit versie van te maken.

Waarom zou je je foto’s in zwart wit laten afdrukken?

In deze gevallen is het printen in zwart wit vaak een hele goede optie.

Portretfoto’s krijgen een heel zachte of juist intense look wanneer ze in zwart wit zijn genomen of gedrukt.

Bij zwart wit foto’s gaat de aandacht vaak naar één punt in plaats van naar kleine details. Zo vallen iemands mooie ogen bijvoorbeeld veel meer op.

Er zit meer emotie in zwart wit foto’s. Stel je voor: iemand huilt van het lachen maar draagt een felle bloemetjes jurk. Met een kleurenfoto zal de emotie veel minder opvallen dan de jurk. Bij de zwart wit foto wordt je aandacht meteen naar het gezicht getrokken.

Wat te doen met mooie zwart wit foto’s?

Tover je digitale kleurenfoto’s om tot prachtige zwart wit plaatjes en gebruik je creativiteit om er mooie dingen mee te maken.

Zwart wit foto’s komen perfect tot hun recht in een trouwalbum. Vooral foto’s waarop mensen lachen of huilen krijgen extra kracht door het omzetten naar zwart wit. Wissel deze af met kiekjes in kleur voor een harmonieus fotoboek.

Ook op fotokaarten kun je een mooie zwart wit foto plaatsen. Denk hierbij aan uitnodigingen voor een feestje of een bedankkaartje.

Laat je zwart wit foto op aluminium drukken voor een industriële look in je huiskamer. De matte finish maakt het helemaal af.