Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Vriendenboek voor volwassenen maken

Maak zelf een vriendenboek voor volwassenen dankzij CEWE I Een persoonlijk cadeau voor je vrienden of voor jezelf

Start nu

Zelf een vriendenboek voor volwassenen maken is makkelijker dan je denkt

Verzamel je mooiste herinneringen en grappigste foto’s van je vrienden om zelf een vriendenboekje te maken. Dit is niet alleen een leuk souvenir voor jezelf, maar ook nog eens een perfect cadeau voor een verjaardag of wanneer iemand gaat emigreren bijvoorbeeld.

Hoe maak je een vriendenboek voor volwassenen?

Hiervoor gebruik je de handige CEWE software of, als je dat liever hebt, de Online Designer. Je kiest het formaat boek en begint met het indelen van de pagina’s. Een foto hier, wat tekst daar, een grappige clipart die perfect bij je vriend(in) past, en binnen no time heb je alle pagina’s gevuld met mooie herinneringen.

Tips voor het leukste vriendenboekje

We weten zeker dat je genoeg creativiteit hebt om een prachtig vriendenboek te maken. De volgende tips zijn er dan ook voor de kers op de taart.

Maak een groot exemplaar voor jezelf en bestel ook wat miniboekjes voor je vrienden. Zo geef je iedereen een leuk en vooral heel persoonlijk cadeau.

Maak een groepsfoto van alle vrienden die een pagina in je boek krijgen en plaats deze op de kaft.

Vraag je vrienden allemaal een stukje tekst of een foto te sturen die je aan je boek toevoegt. Denk hierbij aan hun favoriete herinnering met je of iets grappigs dat jullie samen hebben meegemaakt.

Wil je naast het vriendenboekje ook een ander leuk fotocadeau geven? Ontdek dan de vele producten van CEWE.

De bureaukalender met foto is ideaal voor je vrienden die op kantoor werken en hun bureau wel wat op mogen vrolijken. Maak deze online of met de ontwerpsoftware in slechts een paar minuten.

De stoffen draagtas is een heel nuttig cadeau waar je natuurlijk een mooie foto op kunt laten drukken. Zo maak je het shoppen of het naar de markt gaan nog leuker.

Met de foto op acrylglas geef je een unieke blikvanger aan je vriend(in). Onze tip: Ga voor een foto met veel kleur, deze komen namelijk perfect tot hun recht dankzij het acryl en de drukmethode.