Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Vriendenboekje maken

Zelf een vriendenboek maken is nog nooit zo simpel geweest dankzij CEWE. Met de gebruiksvriendelijke software personaliseer je je eigen vriendenboekje.

Start nu

Maak een uniek vriendenboek voor jezelf of een goede vriend(in)

Bij een vriendenboekje denken we al snel aan onze basisschooltijd, maar ook volwassenen kunnen genieten van het maken van of het bladeren in een vriendenboek. Bij CEWE maak je dit leuke album zelf, met je eigen foto’s en tekst, helemaal in jouw stijl.

Hoe maak je je eigen vriendenboek?

Met de gebruiksvriendelijke CEWE software maak je niet alleen fotoalbums, maar ook vriendenboeken. Je kunt namelijk tekst, banners, cliparts en randen om je foto’s toevoegen waardoor elke bladzijde een eigen stijl krijgt. Onze tip: Gebruik elke dubbele pagina (dus een linker en rechter pagina) voor één vriend of vriendin.

Drie redenen om zelf een vriendenboekje te maken

Je hebt waarschijnlijk al veel creatieve ideeën, maar mocht je nog op zoek zijn naar een reden om zo’n leuk vriendenboekje te maken, helpen we je graag.

Door naast de foto’s van je vriend of vriendin wat leuke anekdotes en cliparts te plaatsen zie je in één oogopslag jullie mooiste herinneringen samen. Maak een pagina voor iedereen uit je vriendengroep zodat je ze nooit meer vergeet.

Een vriendenalbum is ook een geweldig en uniek cadeau. Laat iedereen uit jullie groepje een pagina maken over zichzelf en geef het gedrukte album aan degene die jarig is of gaat trouwen bijvoorbeeld. Tip: Kies voor een luxe leren kaft om het boek nog specialer te maken.

Maak het boek samen met je kind in groep 8 zodat hij of zij een prachtige en tastbare herinnering heeft aan alle vriendjes en vriendinnetjes van de basisschool. Laat het boekje eventueel meerdere malen drukken om het cadeau te geven aan de hele vriendengroep.

Leuke fotocadeaus voor vrienden

Wat is er nu leuker dan een spontaan cadeau geven aan je beste vriend of vriendin, gewoon omdat deze persoon zo veel voor je betekent? Met de fotocadeaus van CEWE is het erg simpel om iets persoonlijks en unieks te geven. Hier zijn een paar voorbeelden.

De Mini en Small fotoboekjes zijn een ideaal klein cadeau voor een verjaardag of als bedankje. Kies voor een thema, zoals jullie laatste dagje weg samen, foto’s van vroeger, of alle bloemen of dieren die je vriend(in) zo prachtig vindt. Met een beetje creativiteit maak je er zeker iets moois van. Deze kleine fotoboekjes zijn ook nog eens zeer voordelig, waardoor je er een voor elke speciale gelegenheid kunt maken.

Heb je een leuke foto van jullie samen? Laat deze dan afdrukken op de magneten van CEWE, verkrijgbaar in sets van 4 en 8 stuks. Kies ervoor om op elke magneet een andere foto te zetten, of maak twee identieke sets zodat jullie dezelfde magneten op jullie koelkast hebben.

Personaliseer een agenda met een leuke foto en / of een mooie inspirerende tekst. Dit is een handig cadeau voor het nieuwe (school)jaar en zal dagelijks worden gebruikt.