Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Zelf een eigen herinneringsboeken maken

Maak je eigen herinneringsboek en leg je mooiste momenten vast in foto en tekst. Makkelijk personaliseerbaar fotoboek dankzij CEWE.

Start nu

Een herinneringsboek maken - handige tips en inspiratie

Ben je ook zo dol op het maken van prachtige foto’s, en dat de hele dag door? Dan heb je vast een telefoon of computer dossier vol met plaatjes waar je misschien niet zo vaak naar kijkt. Een herinneringsboek maken is de ideale manier om al deze foto’s bij elkaar te voegen, met als resultaat een persoonlijk album dat je keer op keer doorbladert en aan vrienden of familie laat zien.

Wat is een herinneringsboek?

De naam zegt het al, het is een album waarin je je mooiste herinneringen plaatst. Dit kun je doen door middel van foto’s, maar ook voor tekst is zeker een plaats in zo’n boek. Door deze twee te combineren creëer je iets unieks waar je nog jarenlang van zal genieten. Het moeilijkste is misschien nog wel het kiezen van het onderwerp voor je herinneringsboek. Maak je er een voor je kind dat 18 wordt, over je eigen leven of over die mooie wereldreis?

Tips om een uniek herinneringsboek te maken

We hopen natuurlijk dat je al volop geïnspireerd bent om aan je boek te beginnen, maar toch willen we nog wat handige tips met je delen.

Kies een duidelijk thema en plaats de foto’s en tekst in chronologische volgorde als dit mogelijk en interessant is. Hierdoor creëer je een verhaal dat door middel van de foto’s tot leven komt.

Laat meerdere exemplaren drukken en doe deze cadeau aan je naaste familieleden, of bijvoorbeeld je kinderen. In dit geval is het natuurlijk mooi om een herinneringsboek over je eigen leven te maken.

Ga voor een luxe en stevige kaft met reliëf opdruk voor een stijlvol en luxe resultaat.

Andere foto producten waarmee je herinneringen tot leven komen

Heb je slechts één of een paar foto’s die je graag in een mooi product wil verwerken? Dan hebben we wat leuke ideeën voor je.

De ansichtkaarten met je eigen foto zijn natuurlijk veel leuker dan die je op vakantie koopt. Stuur eens een kaartje naar je grootouders, een oudere buurvrouw of een vriendin die je al lang niet hebt gezien.

De fotopuzzel is een leuk cadeau voor jezelf of vrienden. Laat er een mooie foto op drukken en beleef de mooie herinnering opnieuw wanneer je de puzzel maakt.

Met de meerluiken van CEWE verdeel je je foto in tot wel 9 stukken, of combineer je al deze foto’s tot een prachtig geheel. Je meerluik zal een echte blikvanger zijn.