Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Tips voor je fotoboek

Themaboek "Travel destinations" – een fotoboek in scrapbookstijl

Vroeger legde je reisherinneringen vast in een scrapbook; fysieke foto’s gecombineerd met verschillende soorten knutselpapier, stickers en stempels. En deze stijl kan! je nu eenvoudig digitaal overnemen met ons themaboek "Travel destinations"!

In de CEWE software kan je onze themaboeken gebruiken om in een handomdraai creatieve pagina’s voor in je CEWE fotoboek te ontwerpen. Met het thema "Travel destinations" kan je de mooiste reizen op een unieke manier combineren met een creatieve ontwerpstijl.

Laten we beginnen met een creatieve omslag

De verschillende elementen in het ontwerp van de kaft maken van je fotoboek een echte blikvanger.
Stel meteen jouw CEWE FOTOBOEK samen

Met dit ontwerp kun je kiezen uit drie verschillende varianten voor je kaft. Om ze allemaal te zien zet je in de ontwerpeditor de muis op het themaboek en kies je de optie ‘Pagina-indelingen weergeven’. Zo kun je alle verschillende pagina lay-outs inzien.
Alle lay-outs combineren je foto’s met letters en grafische elementen in een scrapbookstijl. En dankzij het creatieve ontwerp en de verschillende onderdelen is de kaft van je fotoboek al een echte blikvanger voor je reis!

Sterke pagina-indelingen

17 veelzijdige pagina’s; vooraf ontworpen!

Ben je op zoek naar een gevarieerde en creatieve vormgeving? Dan is het themaboek "Travel destinations" precies wat je zoekt. Met 17 kant en klare pagina’s, waar je alleen nog maar je eigen foto’s en teksten aan hoeft toe te voegen, biedt het ontwerp je veel variatie.

Zo kun je zelf de kleuren van de losse onderdelen aanpassen, de afmetingen aanpassen of onderdelen verplaatsen. Ook kun je de volgorde van de pagina’s aanpassen of pagina’s dupliceren. En het themaboek is beschikbaar voor alle CEWE Fotoboek formaten!

Scrapbookstijl voor een speciale look

Zet je reisfoto’s in de spotlight met de scrapbookstijl.

Een bijzonder kenmerk van het thema is het grote aantal creatieve elementen. Met al deze elementen kun je al je foto’s op een unieke manier presenteren. De combinatie met verschillende cliparts, zoals masking tape, een boekpagina en opvallende tekst geven het fotoboek het typische karakter van een handgemaakt scrapbook.

Zoek het juiste themaboek in de CEWE software

  1. Begin met een thema. Nadat je het formaat en de papiersoort hebt gekozen, kies je de optie ‘Deel zelf je fotoboek in’. Er verschijnt een pop-up met suggesties voor verschillende thema’s en sjablonen.
  2. Kies een sjabloon of thema uit. Zoek een thema en klik op ‘Selectie gebruiken’. Het thema wordt op je hele fotoboek toegepast.
  3. Zit er geen leuk thema tussen? Met de knop ‘Meer downloaden’ kun alle thema’s beschikbaar voor de CEWE software bekijken en downloaden.
  4. Foto’s en tekst toevoegen. Als je een thema hebt gekozen, hoef je alleen nog maar je eigen foto’s en tekst toe te voegen. Klik op ‘Foto & video’ en selecteer je mooiste foto’s.

Met het themaboek "Travel destinations" kan je al je reisherinneringen op een creatieve en inspirerende manier vormgeven. Zo wordt je reis onvergetelijk!