Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Babyfotoboek

Het eerste jaar met jouw baby of kleinkind vliegt voorbij. Houd die speciale herinneringen vast met een baby fotoalbum van CEWE.

Start nu

Je eigen baby fotoboek maken is nog nooit zo makkelijk geweest

De meeste ouders maken elke dag meerdere foto’s van hun baby. Ze groeien natuurlijk zo snel dat je geen enkel moment wil missen. Door deze unieke foto’s van je baby te bundelen in een gepersonaliseerd fotoboek heb je een mooie en tastbare herinnering waarmee je keer op keer die eerste weken en maanden van het leven van je kindje herbeleeft.

Een babyboek maken, dat kan iedereen met CEWE

Als jonge ouder heb je natuurlijk geen tijd om uren achter de computer te zitten en ingewikkelde software te gebruiken. Daarom heeft CEWE een simpele en zeer handige manier ontwikkeld waarmee je binnen no time je baby fotoalbum maakt. Deze software is zowel online als offline te gebruiken. Na het personaliseren van het fotoboek voor je baby is het tevens mogelijk meerdere exemplaren te bestellen. Zo vinden opa en oma het vast geweldig om zo’n mooi boek te ontvangen.

Handige tips voor het maken van je eigen babyboek

Zodra je alle opties in de CEWE software ziet krijg je vast genoeg inspiratie om er iets heel moois van te maken. Maar toch helpen we je graag op weg met wat extra tips.

Wil je een baby fotoboek aan de opa’s en oma’s geven? Kies dan een wat groter formaat en plaats niet te veel foto’s op één pagina. Zo kunnen ze nog jaren de eerste momenten van hun kleinkind herbeleven zonder dat dit zwaar voor de ogen wordt

De Mini & Small boekjes zijn ideaal om in je tas te doen. Zo heb je altijd de mooiste foto’s van je baby bij de hand. Deze zijn ook leuk om cadeau te doen aan familieleden.

Kies een harde kaft of ga voor een nog luxere uitvoering van leer of linnen. Zo’n mooie kaft maakt je baby album echt uniek.

De leukste fotocadeaus, die maak je zelf

Of je nu iets moois wil maken voor jezelf of voor je dierbaren, met CEWE maak je in een handomdraai prachtige cadeaus en herinneringen.

Afscheidsboek

Wil je een uniek cadeau aan de vriendjes en vriendinnetjes van je kind geven die naar de middelbare school gaan? Maak dan samen met je kind een afscheidsboek van groep 8.