Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Unieke familiecollage voor aan de muur

Zo ontwerp je met onze flexibele hexxas een persoonlijke voorouderlijke galerij voor bij jou thuis.

Het is fascinerend welke vertakkingen een familie heeft zodra meerdere generaties in één oogopslag te zien zijn. Huwelijken worden gesloten, kinderen geboren en ineens zit je niet meer op het niveau van de jongsten, maar van je eigen kroost. Met hexxas stel je je persoonlijke voorouderlijke galerij samen als een prachtige fotocollage en presenteer je je hele familiegeschiedenis in - of liever op - je eigen vier muren. Het beste hieraan: de foto-zeshoeken van forex kunnen steeds weer worden uitgebreid en opnieuw worden gerangschikt.

Wanneer twee families één worden

Gebruik oude en nieuwe foto's om je familiegeschiedenis te illustreren.
Maak je hexxas direct aan.

Omdat hexxas flexibel kunnen worden gerangschikt, kun je de tegels aanpassen aan je familiegeschiedenis. Het is het beste om met de jongsten in het midden te beginnen. Om het midden te benadrukken kun je bijvoorbeeld een foto op twee tegels plaatsen. Je kunt ook een zeshoek ontwerpen met alleen een achtergrondkleur en een liefdevole spreuk. Misschien is er zelfs een familiemotto? Je gaat dan links en rechts van je kernfamilie verder: met je ouders en grootouders, maar ook de voorouders van je partner.

Oude foto's digitaliseren Vermoedelijk heb je van de oudere generaties – bijvoorbeeld je overgrootouders – alleen foto's op fotopapier. Je kunt deze digitaliseren door de foto's te scannen of te fotograferen met je mobiele telefoon. Overigens hebben veel smartphones een eigen scannerfunctie die je hiervoor kunt gebruiken. Je kunt de motieven het beste samen met de digitale foto's die je voor je wandfoto wilt gebruiken in een map bewaren. Je kunt deze vervolgens openen in de online-editor van onze website en van daaruit direct toegang krijgen tot je bestanden. Trouwens: met onze analoge en scanservices kunnen we je ook helpen om je analoge schatten over te zetten naar het digitale tijdperk.

hexxas: zo persoonlijk als je eigen familie

Met hexxas kun je je stamboom flexibel ontwerpen en steeds opnieuw herschikken.

In plaats van de klassieke opstelling van een stamboom, kun je je familiefoto's als een bloem rangschikken. In het midden bevindt zich je eigen kleine gezin. Daarbuiten hang je foto's van je ouders naast individuele portretten van jou en je partner. Om het totaalbeeld levendiger te maken en het motto te onderstrepen, ontwerp je een van de hexxas-tegels met een gekleurde achtergrond en clipart. In de clipart-categorieën Familie of Liefde vind je veel bijpassende ontwerpen.

Zachte tinten: foto's op elkaar afstemmen.

In de online-editor kun je dezelfde filter toepassen op je foto's om ze er harmonieuzer uit te laten zien.

Als je voor de stamboom foto's uit verschillende decennia gebruikt, raden we je aan de foto's op elkaar af te stemmen door middel van wat beeldbewerking. Sleep je motief in de editor eenvoudig naar het gewenste fotogebied en klik vervolgens op het foto-icoon onder de tegel om de opties te openen. Daar kun je filters gebruiken om je hexxas uniform te ontwerpen, of bijvoorbeeld de verzadiging of het contrast in de instellingen wijzigen.

Veel plezier bij het ontwerpen!