Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Reliëfopdruk toevoegen aan je fotoboek

Wat zijn reliëfopdrukken voor je fotoboeken?

Je hebt ons misschien al veel horen praten over reliëfopdrukken, maar wat zijn dat precies?

Wanneer je een fotoboek maakt met een harde kaft, leren of linnen kaft, heb je de mogelijkheid om premium reliëfopdruk toe te voegen aan je tekst, kaders en cliparts. Opdrukken zijn een luxueus effect verkrijgbaar in prachtig metallic goud, roségoud, zilver of heldere glans die in reliëf is aangebracht over een kleur naar keuze. Dit betekent dat wanneer je met je hand over de kaft strijkt, je de tekst en andere ontwerpvelementen voelt. Bovendien zal het ook prachtig glinsteren in het licht, waardoor je fotoboek in meer dan één opzicht een echte blikvanger wordt.

Kaften voor fotoalbums met reliëf worden vaak gebruikt voor speciale gelegenheden, zoals trouwfotoalbums , babyfotoboeken, [fotojaarboeken][cp-inspiration:cewe-photobook:Yearbook1] en reisfotoboeken . Ongeacht wat je in je fotoboek wilt plaatsen, reliëfopdrukken zijn een prachtige finishing touch die zal resulteren in een esthetisch reliëf fotoalbum dat je nooit meer wilt opbergen.

Waar kan ik hoogtepunten aan toevoegen?

Zoals eerder vermeld, moet je bij het ontwerpen van je fotoboek een harde kaft kiezen om reliëfopdruk toe te kunnen voegen. Eenmaal geselecteerd, kun je opdrukken toevoegen aan je tekst, clipart en kaders. Identificeren welke Clipart en Frames beschikbaar zijn met reliëfopdruk is heel eenvoudig in onze software - let gewoon op het diamantpictogram, dat ook te vinden is in het werkbalkmenu in het midden van het scherm. Je kunt ook het keuzemenu gebruiken om alleen cliparts weer te geven die beschikbaar is met reliëfopdruk. Zodra je een element met reliëfopdruk hebt toegevoegd, kunt je het zien schitteren in de software.

Vergeet niet dat je maar één kleuroptie kunt kiezen voor de opdrukken op je fotoboek - kies uit goud, roségoud, zilver of glans om een ​​verbluffende kaft te creëren. Het is de perfecte finishing touch, vooral om een ​​attent cadeau voor je dierbaren (of als je een beetje chique bent!) compleet te maken!

Naast onze A2-fotokalender met gouden highlights kun je ook wenskaarten met reliëfopdruk maken om het hele jaar door van je foto's te genieten met een extra element van luxe.

Tip: Onze premium kaften van leer en linnen worden automatisch geleverd met opdruk zonder extra kosten – het enige wat je hoeft te doen is je opdruk kiezen voor een luxueus fotoalbum met reliëf.

3 redenen waarom je reliëfopdruk zou moeten gebruiken

1. Ze zijn erg premium

Ons hoogwaardige metallic reliëf geeft echt een luxueuze uitstraling aan elke kaft, kalender of wenskaart. Het zorgt ervoor dat je creatie er meteen professioneel uitziet en aanvoelt.

2. Ze zijn elegant

Hoogtepunten toevoegen aan je fotoboek is de perfecte finishing touch waarmee je kaft zich onderscheidt van de rest. Je wilt je fotoboek of wandkalender met zijn prachtige opvallende glans aan iedereen laten zien.

3. Ze creëren het perfecte cadeau

Of je nu op zoek bent naar een extra speciaal cadeau voor Kerstmis, een verjaardag of een jubileum, je hoeft niet verder te zoeken dan een verzameling van hun eigen dierbare herinneringen, prachtig gepresenteerd in een fotoboek met reliëfopdruk. Een elegant fotoalbum met reliëf is het perfecte cadeau voor je dierbaren, ongeacht de gelegenheid - en het zal laten zien dat je ook een stap verder bent gegaan!

Het hoogtepunt van je creatie

We hopen dat je je geïnspireerd voelt om deze luxueuze reliëfopdrukken toe te voegen aan je volgende CEWE FOTOBOEK, Kalender of Wenskaart. Begin vandaag nog met het maken van de jouwe!

Onze nieuwsbrief

  • Creatieve ideeën en inspiratie voor unieke fotoproducten
  • Ontdek als eerste onze nieuwe producten
  • Handige tips en tricks om zelf de mooiste foto's te maken
  • Ontvang €5,- korting op je volgende bestelling
**Je kunt je te allen tijde uitschrijven via een link in de nieuwsbrief. Korting eenmalig geldig op een bestelling van minimaal €25.

Nog één klik en klaar

We hebben je een e-mail gestuurd met een link ter bevestiging.

Controleer je inbox en klik op de link.

Het spijt ons....

Helaas hebben we je niet kunnen inschrijven.

Probeer het later nog eens.