Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Het perfecte kerstgeschenk?

Personaliseer je cadeau met mooie herinneringen.

Deze kerst geen kousen voor je vader of een waardebon voor je nichtje. Dit jaar liggen er alleen perfecte geschenken onder de kerstboom. Personaliseer je cadeaus met foto’s en tover een glimlach op alle gezichten. Deze kerst zorgen jouw cadeaus voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

Personaliseer je cadeaus met foto’s en tover een glimlach op alle gezichten.

Fotocadeaus personaliseren? Goed idee!

Een fotokalender met jullie twaalf mooiste momenten? Een fotoboek van die fantastische reis? Of een telefoonhoesje met een grappige foto? Spontaan borrelen de herinneringen en verhalen op. Kerstsfeer? Check!

Wist je dat een cadeau personaliseren met foto’s eigenlijk heel eenvoudig is? Download de software van CEWE en volg de instructies stap voor stap. Kerstcadeaus? Check!

Verras met een gepersonaliseerd kerstcadeau en haal mooie herinneringen op.

Cadeauverpakking die doet wegdromen

De pakjes liggen onder de kerstboom. En de jouwe springen onmiddellijk in het oog met hun magnifieke verpakking. De nieuwsgierigheid is geprikkeld bij je gasten. Zou dat prachtige pakje voor hen zijn? Nog even wachten tot middernacht!

Kerstverpakking met een winters landschap, een gouden detail of ruimte voor een persoonlijke tekst? Ga de uitdaging aan en kies voor een unieke cadeauverpakking.

Een uniek cadeau verdient een unieke verpakking.

Het zit hem in de details

Werk af met een persoonlijke touch

Pak alvast uit met je verpakking! Met een leuke artprint als de kers op de kaart. Kies een mooie foto, bepaal de lay-out en werk af met een persoonlijke boodschap of quote.

Tip: toch een waardebon voor je nicht? Maak er zelf eentje met een gekke foto van jullie samen. Geef er ook een mooi kadertje bij. Zo geniet je nichtje nog lang na van haar kerstcadeau.

Pak alvast uit met je verpakking! Met een leuke artprint als de kers op de kaart.

Creëer kerstsfeer

Een vleugje originaliteit hier, een scheutje creativiteit daar. In geen tijd tover je jouw pakje om tot een prachtig kerstpakket. Hoe? Trek de natuur in en verzamel een paar mooie takjes of besjes. Maak er een boeketje van en werk af met wat gedroogde sinaasappelschijfjes. Nu nog een lint of touwtje in een zachte aardekleur errond. Ha, laat kerst maar komen!

Voeg een beetje groen, rood of goud toe en klaar is je unieke kerstcadeau. Het is bijna zonde om het open te doen.

Fotoboek in luxe geschenkverpakking

Een fotoboek vertelt een verhaal: je sprookjeshuwelijk, de eerste stappen van je baby of gewoon de leukste foto’s van het jaar. Dit intieme geschenk verdient dus een luxe geschenkverpakking.

Een luxe geschenkverpakking maakt jouw fotoboek extra bijzonder

We verzamelden speciaal voor jou nog verschillende tips om je fotocadeau te optimaliseren. Laat je inspireren … door onze inspiratiepagina.

Heb je nog vragen over ons softwareprogramma of onze producten? Bel dan naar 0341 - 255 400.