Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Fotoboek maken online?

Zo eenvoudig is het

Een fotoboek is een prachtig cadeau. Voor jezelf of om te schenken. Maar hoe pak je dat nu het beste aan? Stap voor stap nemen we je mee op je queeste naar het perfecte fotoboek.

1. Selecteer je foto’s

Waarover wil je een fotoboek maken? Van die onvergetelijke reis, dat magnifieke feest of een leuk jaaroverzicht? Kies het thema en:

  • Nestel je gezellig op de sofa met je laptop of smartphone.
  • Maak een mapje om je gekozen foto’s in te verzamelen.
  • Selecteren, kopiëren en plakken maar.
Foto’s selecteren? Maak er een gezellig avondje van met een lekkere kop warme chocolademelk erbij. En droom weg bij die zomerse vakantiefoto’s tijdens een koude winteravond.

2. Download de CEWE-software

Surf naar onze downloadpagina, installeer de app op je telefoon of de software op je computer. Of maak snel je fotoboek online. Je projecten blijven zes maanden staan in de CEWE Online Designer.

Maakt je jouw boek op de computer of mobiel? Jij beslist!

3. Maak je eigen online fotoboek

Het ontwerpprogramma gidst je stap voor stap doorheen het proces. Bepaal eerst het type fotoboek en maak je keuze uit meer dan 30 lay-outs: van jaarboeken tot geboortealbums. In een modern, kleurrijk of vintage jasje. Met het palmboomthema voor je vakantieboek scoor je altijd. Heb je zelf een origineel idee? Ga dan aan de slag met lege pagina’s en creëer je eigen lay-out. Alles mag en alles kan. Voor je het weet, is je fotoboek klaar.

Ben je met de eindejaarsperiode voor de deur op zoek naar het perfecte kerstgeschenk? Klik dan zeker even door naar de kerstinspiratiepagina en ga voor gepersonaliseerde kerstcadeaus.

Schenk jezelf een prachtig kerstcadeau in de vorm van een fotoboek. Je verdient het!

Ontdek nieuwe lay-outs fotoboeken, kalenders en wenskaarten

De CEWE-ontwerpers creëerden maar liefst 7 nieuwe lay-outs voor de fotojaarboeken 2021. Liefdevolle momenten, familiefoto’s of the best of 2021, vind een fotoboek helemaal op jouw maat.

Ontdek onze nieuwe en trendy layouts voor jouw fotoboek

Ook de kalenders steken in een nieuw jasje. De ene met ruimte voor verjaardagen of afspraken. De andere blinkt uit in extra grote foto’s. Benieuwd? Je ontdekt ze hier.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ontwerp je wenskaarten zoals jij het wilt. Download de software en stuur je gepersonaliseerde kerstkaarten op tijd op.

Zelf snel een fotoboek online maken? Kies voor kwaliteit met CEWE. Heb je nog vragen over ons softwareprogramma? Of over onze diverse producten? Bel dan naar 0341 255 400. We helpen je graag verder.