Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Ga voor een hartverwarmende kerst

Mooie herinneringen aan een reis, de geboorte van een kleinkind of gewoon de leukste foto’s van het jaar. Haal het mooiste uit je foto's met een CEWE FOTOBOEK en verras je dierbaren met dit persoonlijke cadeau voor kerst.

Start nu

Schenk herinneringen als persoonlijk kerstcadeau

Verras groot en klein met een leuk fotocadeau van CEWE. En haal herinneringen op rond de kerstboom. Geef je kerstcadeau extra glans met een prachtige reliëfopdruk en maak iemand oprecht blij.

Onze cadeautips voor kerst

Wil je dit jaar iemand blij maken met een hartverwarmend kerstcadeau? Kies dan voor een gepersonaliseerd fotocadeau. En tel af naar de leukste periode van het jaar met onze unieke adventskalender.

Ho ho ho! Inspiratie voor het perfecte kerstcadeau

Kerst, dat is cadeautjestijd! Jong en oud kijkt ernaar uit. Kom verrassend uit de hoek met een origineel kerstcadeau. Ga voor een fotoboek met de perfecte lay-out, verpakking in kerstsfeer of een hartverwarmende kalender.

Even voorstellen

Maak kennis met Danielle Regout, gepassioneerd fotografe en onze CEWE Ambassadeur. Al elf jaar creëert ze prachtige fotoboeken met CEWE. Met drie kinderen in huis valt er natuurlijk veel te beleven. En al die momenten legt ze vast op de gevoelige plaat. Door de pandemie kon een geplande verhuizing naar het buitenland niet doorgaan. Daardoor bleven Danielle en haar gezin die periode dicht bij haar ouders. Om het 45 jarig jubileum van haar ouders te vieren, gingen ze met de hele familie samen op vakantie. Om haar moeder te bedanken voor deze mooie herinneringen schenkt ze haar een heel persoonlijk CEWE FOTOBOEK.

Lees haar verhaal

Andere thema's

Voor meer inspiratie bekijk ook eens onderstaande thema's

Baby & kind

Je baby groeit als kool! Leg dus nu die speciale, schattige momenten vast in een CEWE-fotoboek.