clear
cewe photoworld app

CEWE FOTOBOEK, Fotoafdrukken en meer

Installeren Installeren

Op tijd voor kerst?

Bestel tot en met 17 december om er zeker van te zijn dat jouw producten op tijd worden geleverd voor Kerst.

Fotostickers

  • Op glanzend premium fotopapier
  • Vellen met 4, 8 of 16 foto's
  • Handig als naamklever te gebruiken

Met de zelfklevende fotostickers versier je handig elke schrift, koffer of boekentas van je kinderen. Kies eenvoudig jouw lievelingsfoto's en favoriete design en al snel heb je je eigen fotostickers.

Vanaf € 1,95*

Nu online maken

Levertijd: 6-8 werkdagen
Verzendkosten: 4,95

Kleine foto's voor grote kunstwerken

Fotostickers op stickervel

De fotostickers worden afgedrukt op premium fotopapier en zijn te bestellen in een set van 4, 8 of 16 stickers. Het stickervel is 13 x 18 cm. Bij 4 grote stickers is het formaat 6 x 8 cm per sticker. Bij een stickervel met 8 middelgrote stickers krijg je stickers van 6,5 x 4,5 cm en 16 kleine stickers op een stickervel zijn 3 x 4 cm per sticker.

Losse fotostickers

Je kan een rechthoekige variant bestellen of een panoramavariant om je cadeaus volledig te personaliseren. Als naamstickers zijn deze losse fotostickers ook erg origineel. Ze worden met 6-kleuren directprint bedrukt en je krijgt een set van 3 stickers van 16,2 x 9,1 cm. Het bedrukbare oppervlak hiervan is 9,7 x 9,4 cm. De stickers zijn afveegbaar door een krasbestendige laklaag op het oppervlak.

Bestellen en levering

Levertijd

De levertijd van je fotostickers telt 6 tot 8 werkdagen.  Je wordt per e-mail verwittigd zodra je bestelling wordt verzonden.

Verzendkosten

De verzendkosten voor je fotostickers zijn € 3,79.