Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Luxe fotoboek - Zelf een luxe fotoalbum maken

Met CEWE maak je je eigen luxe fotoboek met hoge kwaliteit papier en mooie kaft en opdruk naar keuze I Snel, makkelijk en mooi

Start nu

Ontwerp je eigen luxe fotoboek

Tegenwoordig maakt bijna iedereen foto’s met zijn of haar smartphone of fototoestel, en dat meerdere malen per dag. Maar kijk je er ook regelmatig naar, wanneer ze enkel op je telefoon op computer staan? De kans is groot dat het antwoord ‘nee’ is. Gebruik daarom al je mooie foto’s om een luxe fotoboek te maken, geheel in je eigen stijl. Deze pak je makkelijk uit de boekenkast om door te bladeren, of om aan je familie en vrienden te laten zien.

De voordelen van de fotoboeken van CEWE

Bij CEWE kies je uit vele formaten voor je album. Zo zijn de XXL boeken perfect voor vakantiefoto’s of als trouwalbum. De kleinere boeken zijn leuk voor foto’s van een citytrip of dagje dierentuin met de kinderen. Na het kiezen van het formaat bekijk je de verschillende opties qua papiersoort, kaft, binding en opdruk. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is de inhoud ontwerpen door een layout te kiezen voor je foto’s en door eventueel tekst toe te voegen.

Tips om een uniek fotoalbum te maken

Misschien denk je niet genoeg creativiteit te hebben om zo’n luxe fotoboek te creëren, maar zodra je begint zul je al snel geïnspireerd raken door de vele opties en voorbeelden. En met deze drie tips maak je meteen een mooie start.

Kies een kaft die bij het thema van het boek hoort. Voor een romantisch trouwalbum is de linnen kaft perfect. Voor een boekje met de foto’s van de eindejaarsmusical van je kind is de harde kaft erg geschikt.

Combineer tekst en foto’s. Je zou denken dat een fotoalbum enkel beeldmateriaal bevat, maar niets in minder waar. Voeg bijvoorbeeld plaatsnamen toe onder je vakantiefoto’s of korte verhaaltjes in je babyalbum.

Maak je een fotoboek voor je peuter of kleuter? Kies dan voor de speciale uitvoering met plastic spiraalbinding.

Drie evenementen waar je een album voor kunt maken