Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Tips voor je fotoboek

Romantische cliparts voor een extra portie liefde

De Duitse blogger Youdiful heeft voor haar vriend een CEWE FOTOBOEK gemaakt en heeft daarvoor speciale cliparts ontworpen. Deze zijn ook voor jou beschikbaar om te gebruiken in jouw fotoboek.

Door Judith Frietsch

Een CEWE FOTOBOEK is het perfecte cadeau om onze dierbaren te laten zien hoeveel ze voor ons betekenen. Daarom heb ik voor mijn vriend een boek ontworpen - met foto's van onvergetelijke momenten en mijlpalen van en met hem.

De software heeft de perfecte cliparts voor tal van onderwerpen en gelegenheden - waaronder enkele van mij.

Er wordt een prachtige ontwerpoptie aangeboden met liefdevolle handgeschreven letters. Sommige daarvan zijn door mij ontworpen. Deze cliparts kunnen worden gebruikt om je boek te ordenen op mijlpalen, om je liefde te uiten of gewoon om kleine mooie momenten te benadrukken.

In één oogopslag: Mijn ontworpen cliparts voor jouw geluksmomenten.

Al mijn cliparts - en natuurlijk nog veel meer – kun je terugvinden in de CEWE software - of je kunt ze in een mum van tijd downloaden.

Download direct mijn cliparts.

Herinneringen aan mijlpalen

Een bijzondere herinnering: Mijlpalen zoals de eerste vakantie samen, vastgelegd in het CEWE FOTOBOEK.

Gebeurtenissen zoals de eerste vakantie samen, samen naar het eerste appartement verhuizen of de eerste kus verdienen hun plaats in het fotoboek. Ze zijn getiteld en gesorteerd met behulp van mijn cliparts. Met een sfeerfoto als achtergrond heb ik sommige pagina's nog meer liefdevolle sfeer en gevoel gegeven.

Mix je eigen foto's met sfeerfoto's

Sfeerfoto's zijn prachtige accenten die niet afleiden van de echte "sterren" in het fotoboek: Er zijn veel websites waar je gratis hoogwaardig fotomateriaal kunt downloaden.

Persoonlijk gebruik ik graag de internationale fotocommunity Unsplash. Voer gewoon een fotoidee (bijv. "ballonnen"), een stemming (bijv. "vrolijk") of een kleurenschema (bijv. "blauw") in de zoekbalk op een van deze websites in. Blader vervolgens door de suggesties totdat je de juiste foto vindt

Alledaagse avonturen en geluksmomenten

Selfie-modus aan: deze foto's hebben voor mij iets magisch.

Ik herinner me vaak alledaagse momenten – bijvoorbeeld in de vorm van selfies. We hebben er allemaal talloze op onze mobiele telefoons. We hebben ze ofwel samen met onze dierbaren gemaakt of ze hebben ze naar ons opgestuurd. Aangevuld met passende cliparts verzamel je op enkele pagina's de grappigste en mooiste selfies. Op deze manier worden deze foto's onderdeel van je gedeelde verhaal en worden ze op gepaste wijze gevierd in het fotoboek.

Helemaal persoonlijk

De rug van het fotoboek kan gepersonaliseerd worden.

Ik heb de kaft zowel aan de voor- en achterkant als aan de rug wat persoonlijker gemaakt. Aangezien ik mijn en onze boeken vaak gebruik als "koffietafelboeken" en ze dus van alle kanten zichtbaar zijn, is een kleine spreuk of een quote op de rug van het boek een leuk idee. Als het fotoboek op de plank ligt, is de rug het eerste wat je ziet, daarom moet je daar zeker extra aandacht aan besteden.

Een extra bericht dat binnenin is verborgen

Met een handgeschreven brief die onderdeel uitmaakt van je fotoboek zorg je voor een extra emotioneel moment.

Ik heb nog meer liefde en persoonlijkheid in het boek gestopt nadat ik het had ontvangen. Bevestig bijvoorbeeld eenvoudig een envelop aan de binnenkant van de kaft. Vul het met een handgeschreven brief. Of je stopt gedroogde bloemblaadjes tussen de pagina's, die eruit vallen als je het fotoboek voor het eerst bekijkt.

Druk je liefde uit op je eigen creatieve manier - dit maakt je CEWE-FOTOBOEK tot een volledig uniek exemplaar.

Veel plezier met ontwerpen en weggeven,

Judith

Onze nieuwsbrief

  • Creatieve ideeën en inspiratie voor unieke fotoproducten
  • Ontdek als eerste onze nieuwe producten
  • Handige tips en tricks om zelf de mooiste foto's te maken
  • Ontvang €5,- korting op je volgende bestelling
**Je kunt je te allen tijde uitschrijven via een link in de nieuwsbrief. Korting eenmalig geldig op een bestelling van minimaal €25.

Nog één klik en klaar

We hebben je een e-mail gestuurd met een link ter bevestiging.

Controleer je inbox en klik op de link.

Het spijt ons....

Helaas hebben we je niet kunnen inschrijven.

Probeer het later nog eens.