Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Wanddecoratie inspiratie

Wanddecoratie trends voor 2022

Het begin van het jaar is de perfecte moment om vrijwel ieder gebied van je leven op te frissen, maar vooral in je huis. De koudere, donkere nachten zullen er iets langer zijn, dus we zijn meer gezellig samen thuis.

Hoogstwaarschijnlijk heb je een lijst hebt gemaakt met doe-het-zelftaken die in je huis moeten gebeuren, maar hoe zit het met de afwerking? We hebben de laatste nieuwe interieurtrends voor 2022 verzameld en hoe je er je eigen persoonlijke draai aan kunt geven.

Pantone Kleur van het Jaar 2022 - Very Peri

Very Peri is een prachtige tint blauw, met een violette ondertoon die is ontworpen om gevoelens van creativiteit en inventiviteit op te roepen. Het ziet er fantastisch uit naast warme kleuren, wit en messing afwerkingen. Maar hoe kun je het in je huis verwerken?

Een van de gemakkelijkste en leukste manieren om kleuraccenten toe te voegen aan je woonruimte is met Wanddecoratie. Als we zeggen dat de mogelijkheden bijna eindeloos zijn, menen we het echt. Abstracte patronen in de kunst zien dit jaar een toename in populariteit. We houden van dit soort kunst omdat er geen regels zijn...

Top Tip: In design houden we ervan om in drieën te stylen. Dus waarom zou je niet je eigen set van drie prints maken? Je kunt ze bij elkaar plaatsen of ze door de hele kamer plaatsen om een motief te creëren.

Maak een statement met je muur

Misschien voel je je wat brutaler en wil je graag experimenteren met kleur? Perfect. Zoek een verf die bij Very Peri past en maak een statement wall. Het schilderen van een muur is geweldig en kan de kamer echt opbeuren, maar waarom zou je daar stoppen?

Een manier om een statement te maken is door een galeriewand te maken. We houden van galeriewanden omdat je creativiteit echt de vrije loop kan laten. Het mengen van prints met inspirerende citaten en foto's is bijvoorbeeld zo persoonlijk als je kunt krijgen - en je hebt een feature wall als niemand anders (en je zult het niet vinden in de winkelstraat!).

Experimenteer met Japandi

Wat is Japandi? Japandi is de nieuwste trend die de designwereld stormenderhand verovert. De perfecte fusie van Japans en Scandinavisch, Japandi-ontwerp richt zich op minimalistische ontwerpen die esthetisch aantrekkelijk en toch zeer functioneel zijn. Denk aan natuurlijke materialen, neutrale en schone kleuren en betekenisvolle, esthetische meubels – als een verademing!

Wanneer u de Japandi-stijl omarmt, streeft u er uiteindelijk naar om een vredige, kalme en rustige leefruimte te creëren die eenvoud aanmoedigt. Met een scherpe focus op duurzaamheid moedigt Japandi rommelvrij minimalisme aan door middel van hoogwaardig vakmanschap.

We raden aan om wanddecoratie te gebruiken om het element Japandi in huis te halen - althans om mee te beginnen! Gebruik wanddecoratie, waaronder gedempte tinten, houten lijsten en foto's van gelukkige vredige tijden om deze prachtige stijl te omarmen. Immers, 'hoewel zowel Japanse als Scandi-decors niet nieuw zijn, zal de combinatie van de twee de komende jaren zeker een stijgende trend zijn.'

Voeg textuur toe aan je muren

Als je nog verder wilt inspelen op de nieuwste trends op het gebied van kunst aan de muur, probeer dan DIY wandpanelen een kans. Bovendien heb je een paar opties om uit te kiezen. Met dit in gedachten kiezen sommige mensen ervoor om de hele muur met panelen te bedekken. Het creëert een luxe gevoel en de vierkanten erop zorgen voor een perfecte afstand om prachtige kunst aan de muur weer te geven. Een Foto op acrylglas of de prachtige kleur van een fotoposter zou het 2D-gevoel van de muur diepgang geven.

Voor een nog eenvoudigere manier om de wandlijsttrend te proberen, voegt u panelen toe langs de onderkant van de muur. De meeste doe-het-zelf- en bouwmarkten verkopen de panelen afzonderlijk, dus het enige wat u hoeft te doen is meten hoeveel vorm u nodig hebt en de look is compleet. Het ophangen van statement art boven de lijst maakt het visueel interessanter, omdat het de aandacht trekt naar verschillende delen van de muur.

Als je je extra creatief voelt, kun je je eigen kunstwerk met textuur proberen. Enthousiaste doe-het-zelvers gebruiken joint compound om getextureerde stukken te maken om in te lijsten en weer te geven tussen hun foto's en afdrukken. Het is eenvoudig, zij het een beetje rommelig en is een geweldige manier om tactiele oppervlakken te creëren. Knoop de hele look aan elkaar door te kiezen voor hoogwaardige lijsten die elkaar aanvullen.

Welke trend ga jij uitproberen?

Klaar om te beginnen met het maken van je meesterwerk aan de muur? Onze CEWE Software is eenvoudig en ongecompliceerd te gebruiken. U hebt niet veel ontwerpervaring nodig, omdat het intuïtief is met ondersteuning van ons Klantenserviceteam. Vergeet niet om plezier te hebben en je fantasie de vrije loop te laten.