Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Origineel kerstcadeau nodig?

Maak iemand blij met een zelfgemaakte mindful kalender!

Wandkalender met weldoend effect

Weinig inspiratie voor een kerstcadeau? Geen stress! Maak zelf een mindful fotokalender met positieve beelden en boodschappen. Geknipt om muren én de stemming op te fleuren. En dus het ideale geschenk voor iemand die je lief is ... of gewoon voor jezelf.

Huh, mindful? Mindful betekent dat je helemaal in het moment bent, met je volle aandacht en bewustzijn. Geen afleiding, niet terugblikken, noch vooruitkijken. Zo krijg je echt rust in je hoofd. Zalig zen!

5 tips om zelf een kalender te maken ... en succes te oogsten

1.Zie het groot(s) en gemakkelijk

Het eindejaar is een drukke periode die heel wat gedoe met zich brengt – het uitgelezen moment voor een kalender met rustgevende beelden. Je foto’s komen nog beter tot hun recht op een wat groter formaat zoals A3 (30 bij 42 centimeter).

Wees in deze stressvolle tijden ook mild voor jezelf: maak het je makkelijk met onze online editor of de CEWE-ontwerpsoftware om je fotokalender te maken. Zo stel je eenvoudig een persoonlijke wandkalender samen met bijzondere momenten, cliparts en inspirerende boodschappen.

Tip: doe je voordeel met onze kant-en-klare lay-outs. Dan hoef je enkel nog je persoonlijke invulling toe te voegen: foto’s, tekst, cliparts ... wat jij maar wil. Wij vallen als een blok voor zachte kleuren, duinen met wuivende grassen en als opdruk ‘Our happy place’. En, waar word jij goedgemutst?

Voeg foto’s, cliparts en teksten toe aan onze vooraf ontworpen kalender.

Pluk het geluk in de natuur

Geen betere plek om mindful te zijn dan in het groen. In de natuur kom je tot rust, laad je je batterijen op en geef je je zintuigen de kost. Dauwdruppels, ruisende bladeren, een fraaie zonsopgang ... ze houden je geest bezig in het nu, op een ontspannende manier. Beleef die fijne momenten zo intens mogelijk, en breng ze in beeld zoals jij ze ervaart.

Tip: Maak je zelfgemaakte kalender af met een quote of levensles zoals ‘never stop dreaming’. Wij voegen er graag nog aan toe: ‘never stop taking pictures’.

Breng eens een deel van je foto in beeld in plaats van de volledige opname.

2.Focus op de essentie

Mindfulness leert je om je aandacht scherp te stellen. Doe hetzelfde met je foto’s: focus op details. Met macrofotografie maak je kleine dingen groot. De natuur is daarvoor de perfecte biotoop. Een bloemblad, een insect, een kei in een rivier ... geef deze schijnbare details de aandacht die ze verdienen.

Tip: plaats met Clipart een kleurstrook op je foto en zet je tekst eroverheen. Zo springt hij in het oog zonder ‘ruis’ op de afbeelding.

3.Zeg het met kleuren

Met zachte kleuren die mooi in elkaar vloeien, creëer je een serene uitstraling – precies wat je beoogt met een mindful wandkalender. Een harmonieuze look bereik je door tinten uit een eenzelfde kleurgroep te combineren. Dat hoeft niet per se beige of grijs te zijn. Ook met wat fellere kleuren die in de natuur voorkomen, kan je ton sur ton aan de slag gaan – voor één blad of voor de hele kalender.

Tip: bloemenpracht en romantiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een wandkalender met een floraal thema is even fijn om te krijgen als een geurige ruiker. En hij gaat veel langer mee ...

Bloemen zorgen voor een instant vrolijk gevoel.

4.Maak het feestelijk

Eens je mindfulness onder de knie hebt, geniet je nog meer van de kleine dingen. Zoals een knappe cadeauverpakking die een geschenk net dat tikkeltje extra geeft. De CEWE-cadeauverpakking met gouden afwerking en ruimte voor persoonlijke teksten is de kers op de taart van je geschenk.

Zelf een kalender maken en hem in cadeauverpakking schenken? Daar pak je gegarandeerd iemand mee in.