Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Fotowand / fotomuur maken met eigen foto's

Ontwerp je eigen fotowand met canvassen, hexagons, foto’s op hout en meer I Maak een persoonlijke fotomuur met CEWE.

Start nu

Hoe maak je een fotowand? Handige tips en producten

Er zijn veel manieren om een muur te versieren. Sommigen kiezen voor een vrolijk behangetje, anderen pakken een pot verf in een trendy kleur. Maar wil je echt iets origineels en persoonlijks? Dan ga je voor de fotowand.

De beste producten voor je eigen fotowand

Je kunt natuurlijk je favoriete foto’s laten printen en deze aan de muur hangen in fotolijstjes. Voor wat meer variatie ga je voor meerdere formaten of plaats je één grote foto in het midden. Voor een moderne en strakke uitstraling ga je voor een meerluik gedrukt op canvas, acrylglas, galerijprint, aluminium, forex of poster. Verdeel je mooiste foto bijvoorbeeld over twee verticale en twee horizontale canvassen voor een verrassend effect.

Weet je niet waar je moet beginnen met het maken van je fotowand? We geven je graag wat tips en inspiratie.

Met de Hexxas van CEWE maak je zelf prachtige wanddecoratie die je later kunt uitbreiden. Begin bijvoorbeeld met 10 hexagons met foto’s van je kindje, en voeg later extra plaatjes toe van de volgende verjaardag, jullie vakantie of andere gezins- en familieleden.

Kies een materiaal dat bij je interieur past. Posters met een mooie lijst passen binnen een strak interieur. Foto’s op galerijprint geven een extra luxe touch aan je woonkamer en foto’s op hout zorgen voor een warme uitstraling.

Combineer verschillende formaten. Zo kun je bijvoorbeeld één groot canvas ophangen met daaromheen rechthoekige kleinere canvassen voor een speels effect.

Andere fotoproducten om je woning te decoreren

Gebruik je mooiste foto’s om nog meer producten te personaliseren.