Moederdag: Verras je moeder met een persoonlijk fotocadeau

Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Afscheidsboek maken met foto's en tekst

Maak zelf een afscheidsboek voor iemand die met pensioen gaat of voor een emigratie. Een uniek en persoonlijk cadeau dankzij CEWE.

Start nu

Een afscheidsboek maken om een mooie periode af te sluiten

Een periode afsluiten kan erg emotioneel zijn, ook wanneer het iets positiefs is. Denk hierbij aan een emigratie, met pensioen gaan of na lange tijd van baan wisselen. Voor deze belangrijke momenten in het leven is er iets speciaals: het afscheidsboek.

Hoe maak je zelf een afscheidsboek?

Er zijn tal van manieren om een afscheidsboek voor iemand te maken, maar CEWE maakt het je erg makkelijk. Gebruik de speciale software om foto’s en tekst te combineren voor een zeer persoonlijk resultaat. Het is zelfs mogelijk om cliparts toe te voegen.

Voor welke levensgebeurtenissen maak je een afscheidsboek?

Natuurlijk zijn er meerdere momenten in het leven waarbij zo’n mooi en persoonlijk boek gepast is, maar hier heb je alvast een aantal voorbeelden.

Gaat je favoriete collega met pensioen? Maak dan samen met andere collega’s een mooi boek vol met foto’s van jullie tijd samen op het werk en voeg een paar inspirerende en wijze woorden toe.

Gaat je kind op zichzelf wonen? Ook dan is een afscheidsboek een leuk cadeau. Natuurlijk zullen jullie elkaar nog vaak zien, maar het is wel het eind van een periode waar jullie op deze manier mooi op terug kunnen kijken.

Vertrekt een familielid of vriend(in) naar het buitenland om daar een nieuw leven op te bouwen? In dit geval is een boek met mooie herinneringen ideaal. Het is leuk om door te bladeren, en het past ook nog eens in de koffer. Dat is wel zo handig wanneer je emigreert naar een ver land.

Leuke afscheidscadeaus met foto

Als je op zoek bent naar andere cadeaus die je kunt personaliseren, zijn dit wat ideeën.

De zelf vulbare foto-geschenkbox is zoals de naam al doet vermoeden een doosje met daarop jouw foto die je gebruikt om een cadeautje te verpakken. Zo geef je dat mooie sieraad, die lekkere chocolaatjes of je mini fotoboekjes een extra persoonlijk tintje.

Een kinderboek is een prachtig cadeau voor mensen met jonge kinderen die naar het buitenland verhuizen. Hierin schrijf je korte verhaaltjes over jullie familie en plaats je leuke foto’s van iedereen die in Nederland blijft.

Een foto op hout zal de blikvanger zijn in het interieur van de gelukkige ontvanger van het cadeau. Vooral voor mensen die met pensioen gaan is dit een mooi geschenk.