Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Producttips

Zes creatieve tips voor het personaliseren van je telefoonhoesje

In de door technologie gedreven wereld van vandaag is het vrij zeldzaam geworden om iemand zonder smartphone in de hand. Of je nu iemand kent die een nieuwe hoesje krijgt voor Valentijn of je wilt je eigen telefoon opfrissen, een nieuw gepersonaliseerd telefoonhoesje kan de oplossing zijn waarnaar je op zoek bent.

Om je op weg te helpen, hebben we zes creatieve manieren verzameld waarop je je eigen telefoonhoesje met CEWE kunt ontwerpen en personaliseren.

Maar voordat we beginnen - Vind het juiste model

Eerst moet je kiezen welke stijl telefoonhoesje je wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos met de reeks stijlen die we beschikbaar hebben. Van dunne siliconen en harde hoesjes tot hoesjes met een zijwaartse flap, sleeves en leren hoesjes. Zorg ervoor dat je het merk en model weet van de telefoon waarvoor je een telefoonhoesje wilt ontwerpen. We hebben hoesjes voor verschillende types iPhone , Samsung en Huawei.

De nieuwste toevoeging aan ons assortiment is het gloednieuwe galerij hoesje. Voor degenen die hun telefoon altijd in de hand hebben is er nu een siliconen hoesje met telefoonkoord. Deze zorgt ervoor dat je telefoon nooit te ver weg is. Je telefoon is veilig om mee te reizen en wordt beschermd in een siliconen hoesje met naar keuze een leren of stoffen koord dat ook verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Zes creatieve manieren om je telefoonhoesje te personaliseren

1. Met je initialen

De eenvoudigste maar meest effectieve manier om een persoonlijk tintje aan je telefoonhoesje te geven, is door je initialen of naam toe te voegen met tekst. Aangezien telefoonhoesjes vrij smal zijn, kan het moeilijk zijn om een langere naam passend te krijgen. Het maken van je eigen telefoonhoesje met initialen is een geweldige manier om je hoesje te claimen. Kies een stijlvolle achtergrond of patroon of je eigen foto en voeg je initialen toe door middel van tekst.

2. Een favoriet patroon

Er is niets frustrerender dan een bepaald ontwerp van een telefoonhoesje in gedachten te hebben, maar je kunt het nergens vinden. Als dit je eerder is overkomen, waarom maak je het dan niet zelf? Voor degenen die zich geïnspireerd voelen door een patroon of achtergrond die ze online hebben gezien en op zoek zijn naar iets dat snel en gemakkelijk te ontwerpen is, kun je eenvoudig je favoriete patroon op je apparaat opslaan en uploaden naar de software om er je eigen gepersonaliseerde telefoonhoesje van te maken. Als je een artiest in de dop bent, kun je ook je eigen patroon tekenen en dit naar een computer scannen om te uploaden als ontwerp voor je telefoonhoesje. Een paar van onze favoriete patronen zijn het populaire marmeren patroon en die van golven en zand.

Tip: je kunt je telefoonhoesje zelfs aanpassen aan de seizoenen door een selectie van ontwerpen te bestellen. Gebruik felgeel en groen voor in de zomer, oranje en bruine tinten voor de herfst en ijsblauw voor de winter – perfect voor degenen die niet één ontwerp kunnen kiezen!

3. Je beste reisfoto's

Of je nu een avonturier in hart en nieren bent of het geluk hebt gehad veel van de wereld te zien, je kunt je reislust nu overal mee naartoe nemen met een gepersonaliseerd telefoonhoesje. Of het nu een foto is die je zelf hebt gemaakt of een bestemming van je bucketlist. Je houdt je reisdromen levend door een foto van je favoriete bestemming op je eigen telefoonhoesje te laten zien. We raden aan om een hard telefoonhoesje te kiezen, zoals ons stevige Tough hoesje, om je apparaat veilig en beschermd te houden, waar je ook heen gaat.

4. Een harige vriend

Er is geen grotere band dan de band die je hebt met je huisdier. Elke dierenliefhebber zal geobsedeerd zijn door dit leuke cadeautje van een telefoonhoesje met foto van hun eigen harige vriend. Van honden en katten tot reptielen en konijnen. Versier het telefoonhoesje met een favoriete foto van hun huisdier voor het beste cadeau. Een waarschuwing vooraf, ze zullen hun telefoon nooit willen neerleggen, tenzij het is om hun geliefde huisdier echt te knuffelen!

5. Je eigen fotocollage

Als je moeite hebt om slechts één foto of patroon te kiezen, kun je een selectie van je favoriete foto's omzetten in een gepersonaliseerd telefoonhoesje. Met je besties, je wederhelft en al je dierbaren, een telefoonhoesje met fotocollage betekent dat je de meest dierbare mensen altijd dicht bij je hebt. Het zal je herinneren aan de mooie banden die je deelt - en je misschien aanmoedigen om ze een bericht te sturen om ook contact te houden.

6. Perfect matchende telefoonhoesjes

Voel je verbonden met een speciaal iemand met dit creatieve ontwerpidee voor een telefoonhoesje voor twee! Net als bij de vriendschapsarmbandjes uit het verleden, maak je twee gepersonaliseerde telefoonhoesjes met een reeks foto's die tegelijkertijd zijn gemaakt of één foto die je perfect in tweeën kunt splitsen, zodat ze verbonden lijken wanneer jullie samen zijn. Dit is een geweldig idee voor koppels, pasgetrouwden, grootouders en besties en meer..

Begin vandaag nog met het maken van je eigen telefoonhoesje

Of je nu een telefoonhoesje wilt maken als cadeau voor een geliefde of je eigen telefoon van een nieuw hoesje wilt voorzien, we hopen dat onze zes op maat gemaakte ontwerpideeën voor je telefoonhoesje je op ideeën brengt. Bekijk de reeks ontwerpsjablonen en lay-outs die beschikbaar zijn in onze software als je wat hulp nodig hebt om aan de slag te gaan of om je telefoonhoesje helemaal opnieuw te ontwerpen.

Onze nieuwsbrief

  • Creatieve ideeën en inspiratie voor unieke fotoproducten
  • Ontdek als eerste onze nieuwe producten
  • Handige tips en tricks om zelf de mooiste foto's te maken
  • Ontvang €5,- korting op je volgende bestelling
**Je kunt je te allen tijde uitschrijven via een link in de nieuwsbrief. Korting eenmalig geldig op een bestelling van minimaal €25.

Nog één klik en klaar

We hebben je een e-mail gestuurd met een link ter bevestiging.

Controleer je inbox en klik op de link.

Het spijt ons....

Helaas hebben we je niet kunnen inschrijven.

Probeer het later nog eens.