CEWE Photoworld App Fotoboeken, kalenders & meer
Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
0341-255 400

Wandkalender met houten ophangsysteem

Natuurlijke blikvanger met je foto's en eikenhouten lijst

  • Voor wandkalenders A3, A4 en vierkant
  • Massief houten lijst
  • vrij te kiezen beginmaand
  • Moderne ontwerp- en lay-out sjablonen
  • Nu tot 20% cadeau
vanaf € 24,90 *

Productdetails

Formaat:

Staand: A4 (ca. 21 x 30 cm), A3 (ca. 30 x 42 cm)

Liggend: A4 (ca. 30 x 21 cm), A3 (ca. 42 x 30 cm)

Vierkant: ca. 30 x 30 cm

Papiersoort:

Zijdeglans, hoogglans en premium mat standaard papier of fotopapier van FUJIFILM

Houten lijst:

Massief eikenhout

Houten lijst voor over de spiraalbinding van je kalender

Elegante verpakking - voor 4 formaten

Onze papiersoorten

Kies uit 7 premium papiersoorten om je fotokalender af te drukken op de beste kwaliteit

Zijdeglans papier

Het zacht aanvoelende zijdeglans papier zal je verleiden met zijn licht parelachtige effect. De hoogwaardige textuur en weergave verbeteren alle soorten foto's. Mogelijkheid om met een pen op dit papier te schrijven. 250 g/m² papier, FSC®-gecertificeerd.

Hoogglans papier

Het glanzende papier brengt de levendigheid van de kleuren in je foto's naar voren en beschermt ze effectief met een hoogwaardige UV-lak. 250 g/m² papier, FSC®-gecertificeerd.

Premium mat papier

Briljante kleuren, rijke contrasten, helder wit: de kwaliteit van Premium mat papier overtuigt door zijn uitzonderlijke uitstraling, esthetische eigenschappen en bijzonder aangenaam gevoel. Mogelijkheid om met een pen op dit papier te schrijven. 260 g/m² papier, FSC®-gecertificeerd.

Zijdeglans eco papier (100% gerecycled)

Wit en zijdeglans uiterlijk. Het 100% gerecycled papier is wit, licht satijnachtig en voelt glad aan. Het verbetert foto's met natuurlijke kleuren en evenwichtige contrasten. 250 g/m² papier, FSC®-gecertificeerd.

Zijdeglans fotopapier

Met zijn pareleffect reproduceert het zijdeglans fotopapier de details van je foto's met precisie en biedt uitzonderlijke kleuren voor een unieke fotokalender. FSC®-gecertificeerd papier.

Hoogglans fotopapier

Het zilverhalogenide-printproces van het fotopapier zorgt voor haarscherpe details en uitzonderlijke scherptediepte. 230 g/m² papier, FSC®-gecertificeerd.

Premium mat fotopapier

Dankzij het matte, reflectie vrije oppervlak onthult Premium mat fotopapier elk detail van je foto's. Premium mat fotopapier van zeer hoge kwaliteit geeft je gepersonaliseerde kalender alle elegantie die hij verdient! FSC®-gecertificeerd papier.

Geef voordelig een kalender cadeau !

Een kalender is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk als cadeau voor een ander. Het is dus handig om meerdere kalenders in één keer te bestellen. Daarom krijg je nu 10% (vanaf 2 exemplaren) met code: GIFTFOR2, 15% (vanaf 3 exemplaren) met code: GIFTFOR3 of 20% (vanaf 5 exemplaren) met code: GIFTFOR5 op onze kalenders van ons cadeau! Neem voor meer dan 10 exemplaren contact op met onze klantenservice. De codes zijn geldig tot en met 17 december en enkel op onze kalenders, niet op extra's als reliëfopdruk, designs, houten lijsten of geschenkveloppen