clear
cewe photoworld app

CEWE FOTOBOEK, Fotoafdrukken en meer

Installeren Installeren

Staking bpost

Beste klant, bij bpost zijn deze week stakingsacties aangekondigd. Mogelijk heeft dit invloed op de levertijd van je bestelling.

CEWE FOTOBOEK CEWE FOTOBOEK

CEWE FOTOBOEK maken

Wil je een CEWE FOTOBOEK maken? Daar is niets moeilijk aan.
In vier stappen maak ook jij een prachtig fotoboek van je mooiste herinneringen.
software downloaden software downloaden

1. Kies een programma

De handigste manier om je CEWE FOTOBOEK te maken is met onze gratis ontwerpsoftware, beschikbaar voor Windows, Mac en Linux. Hierin heb je alle fotoboeken en de meest uitgebreide opmaakmogelijkheden. Nog een voordeel: je hoeft de foto's niet te uploaden en je bewaart je fotoboek op je harde schijf.

Je kunt een CEWE FOTOBOEK ook bestellen via onze App voor tablet of smartphones. Die is er zowel voor Android als Apple iOS.

Als derde optie kan je kiezen voor onze Online Fotoboek Maker. Hiervoor hoef je niets te installeren en maak je je boek in een online applicatie.

Houd er rekening mee dat zowel de App als de Online Fotoboek Maker minder uitgebreide opties bieden. Benut je liever alle mogelijkheden? Kies dan voor de ontwerpsoftware.
kaft kiezen kaft kiezen

2. Kies je formaat, kaft en papiersoort

Het CEWE FOTOBOEK kan je in 9 verschillende formaten krijgen. Afhankelijk van je voorkeur of de oriëntatie van je foto’s kies je voor een liggend, staand of vierkant model.

Bij de meeste formaten heb je keuze tussen verschillende soorten kaften en papiersoorten.
toevoegen van een foto toevoegen van een foto

3. Voeg foto’s, teksten en illustraties toe

Na het inladen van je foto’s kan je zelf aan het slag om je pagina’s in te vullen of je kan de Assistent een automatische indeling laten voorstellen. Maak gebruik van de pagina-indelingen, cliparts, achtergronden, sjablonen en kaders om je CEWE FOTOBOEK volledig naar wens te ontwerpen.

Tip: Maak op voorhand een grondige selectie van je foto’s. Dat werkt handiger. Wees kritisch en selecteer enkel je beste foto’s. Een boek met enkel je beste foto’s geeft vaak het mooiste resultaat.
transport transport

4. Bestellen

Wanneer je tevreden bent met het resultaat kan je overgaan tot de bestelling. Je kiest een betaalmethode en vult je gegevens voor aflevering in. Enkele werkdagen later kan je jouw CEWE FOTOBOEK thuis verwachten.