clear
CEWE photoworld app

CEWE FOTOBOEK, Fotoafdrukken en meer

Installeren Installeren

Beste fotoservice

close

Ontvang nu écht fotopapier cadeau.

Maak een CEWE Fotoboek en ontvang tijdelijk het échte fotopapier t.w.v. 15 euro cadeau**. Bekijk de mogelijkheden

Nu maken

 ** Het eerder genoemde kortingsbedrag is gebaseerd op aankoop van het fotoboek XL. De actie is geldig voor alle formaten fotoboeken met fotopapier glanzend en fotopapier mat, vijfmaal geldig per emailadres, tot en met 30/09/2020. Exclusief verzendkosten. De korting is automatisch verrekend in het totale orderbedrag.

Keuze uit 2 soorten fotopapier van de hoogste kwaliteit

Mat fotopapier

Het mat fotopapier geeft je foto’s een zijdeglans uitstraling. Daardoor heb je geen last van reflecties en zijn je pagina’s minder gevoelig voor vingerafdrukken.

Glanzend fotopapier

Kies voor de grootste glans, die de kleuren en scherpte van je foto’s nog meer in de verf zet. Dé favoriet van professionele fotografen.

De grote voordelen van het fotopapier 

 
 

Eén grote afdruk 
Een fotoboek op fotopapier ligt helemaal vlak, zonder hinderlijke vouw in het midden. Twee bladzijden, één grote afdruk. Zo heeft jouw foto geen onderbreking.

 

Niet geprint, maar belicht 
Kies voor fotopapier en je foto’s worden belicht zoals een echte fotoafdruk. De kleuren zijn levensecht en je foto nóg scherper.

 

Mooie stevige pagina’s 
Je boek krijgt een premium uitstraling doordat de pagina’s bestaan uit twee tegen elkaar gekleefde fotoafdrukken. Het fotopapier is met 328g/m2 extra stevig.

 

 

 
 

Begin nu met je eigen CEWE Fotoboek op fotopapier


 

ACTIE En ontvang écht fotopapier cadeau. Bekijk hier de mogelijkheden

 

Ervaringen van klanten