clear
CEWE photoworld app

CEWE FOTOBOEK, Fotoafdrukken en meer

Installeren Installeren

Beste fotoservice

close

Maak kennis met Ilse

Al meerdere jaren reist Ilse af naar Gambia om daar de kansarme jeugd te helpen. Nu deelt ze met jou haar ervaringen en hoe ze het mooiste uit haar foto’s haalt. Laat je meeslepen in haar verhaal.

Haal het mooiste uit je foto’s

My Gambia Story

Ilse is al meerdere keren afgereisd naar Gambia en steunt al jarenlang de kansarme kinderen namens de stichting The Future Gambia. Laat je meeslepen in haar verhaal, de indrukwekkende ervaringen die ze op heeft gedaan en positieve ontwikkelingen met de stichting.

Zo haalt Ilse het mooiste uit haar foto’s

Tijdens haar reizen naar Gambia heeft ze haar fototoestel altijd bij de hand. Als je daar komt stap je echt een andere wereld in. Een wereld die ze wilt vastleggen en delen met familie en vrienden thuis. Kom erachter hoe ze dat, wat haar mooiste foto’s zijn en hoe ze van haar foto’s een persoonlijk fotoboek maakt.

Stichting The Future Gambia

Via via kwam Ilse in contact met Joop en Wilma, de oprichters van de stichting. Van het een kwam het ander. In 2015 zat ze voor het eerst in het vliegtuig naar Gambia namens de stichting met een ambitieus doel: het bouwen van een basisschool.

Hang je mooiste foto aan de muur

De mooiste foto uit jouw fotoboek verdient een plekje aan de muur. Maak een keuze uit verschillende soorten, zoals canvas, aluminium, acrylglas, galerijprint en forex.

Aan de slag met een CEWE Fotoboek

Pak al je foto’s van deze zomer erbij en ga aan de slag met een CEWE Fotoboek. Welk formaat, papiersoort en kaft kies jij?