Na twee onderscheidingen voor het CEWE Fotoboek en een onderscheiding voor de hexxas-fotototegels heeft CEWE ook dit jaar de trofee met het CEWE Fotoboek in de wacht gesleept. In de categorie “Best Fotoservice Worldwide” heeft de jury de nieuw geïntroduceerde lederen en linnen omslagen bekroond. De TIPA-jury benadrukte in haar oordeel het elegante uiterlijk van de omslagen. Terwijl het premiumlinnen een moderne uitstraling geeft, doet de lederen omslag denken aan klassieke fotoalbums, die tot op de dag van vandaag een symbool zijn voor waardevolle souvenirs. 

Ook de unieke opdrukken zijn door de jury erkend. De cliparts en lettertypes in reliëf worden naar wens in goud, roségoud of zilver op het lederen of linnen oppervlak aangebracht en maken van het CEWE Fotoboek een echte eyecatcher. 

In de nieuwste software kan je de nieuw geïntroduceerde leren en linnen kaften, en de unieke opdrukken selecteren voor jouw CEWE Fotoboek. Veel plezier met deze nieuwe mogelijkheden.

2019: hexxas een uniek ontwerpconcept
De jury was niet alleen enthousiast over de vorm, maar ook over de kwaliteit en de mogelijkheden die het product biedt: “Elke zeshoekige tegel in de wanddecoratie is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig, hard schuimbord. De foto’s worden op het schuimbord gedrukt met UV-bestendige inkt. Het magnetisch ophangsysteem maakt het mogelijk om te variëren met de compositie, waardoor je er een spannende collage van kunt maken en je zelfs de vrijheid geeft om (delen van) de wanddecoratie te verwisselen.” De hexxas stelt je in staat om zelf een stijlvol kunstwerk maken met persoonlijke foto’s. Je kunt de hexagonale fototegels gebruiken om een ​​collage te maken of om één grote wanddecoratie te maken met een eigen unieke indeling.

Erkenning
Veel van de 3.900 werknemers van CEWE zijn actief betrokken bij de ontwikkeling van onze producten en zo is ook de hexxas tot stand gekomen. Bij CEWE zien we productinnovaties als iets waar alle afdelingen van het bedrijf in mee kunnen denken. De award is daarom niet alleen een erkenning voor onze continue drive om producten steeds opnieuw te verbeteren en te vernieuwen; het bevestigt ons ook in onze visie dat alle CEWE medewerkers de ruimte moeten krijgen voor hun ideeën. Onze medewerkers hebben immers veel contact met onze klanten en luisteren dagelijks naar hun wensen; wie kan die wensen dan beter vertalen in productinnovaties?

“CEWE verrijkt woon- en kantooromgevingen met een nieuwe, spannende vorm wanddecoratie, dankzij de hexxas-tegels”

Onze jaarlijkse ‘Innovation Day’ is één van de manieren om medewerkers de ruimte te geven om hun ideeën te ontwikkelen en uit te werken en ze te stimuleren om samen te werken met collega’s van andere afdelingen. Dr. Christian Friege, CEO van CEWE, vertelt: “Het ontvangen van de TIPA World Award 2019 is daarom niet alleen een eer voor ons product, maar voor al onze medewerkers die hun medewerking aan hexxas hebben verleend. De award laat zien hoe vindingrijk we samen kunnen zijn.” Kortom: de TIPA World Award moedigt ons aan om er dag in, dag uit voor te blijven zorgen dat onze klanten van hun foto’s kunnen genieten.

2018: Lak-opdrukken, Judging a book by it’s cover
We zijn natuurlijk apetrots dat we voor het tweede jaar op rij zo’n enthousiast jurycommentaar mogen ontvangen. Het voorgaande jaar prees de 29-koppige jury ons om de covermogelijkheden die we onze CEWE Fotoboek klanten bieden. “De eerste indruk van een fotoboek is de omslag. Dat is precies waarin CEWE zich onderscheidt”, was destijds het commentaar van de jury, die onder de indruk was van de vele mogelijkheden op het gebied van covers. “De covers zijn verkrijgbaar in een grote variëteit aan stijlen, inclusief harde en zachte kaft, kunstleer, linnen en zelfs een houtachtig oppervlak. Je kunt de omslag zelfs verfraaien met een speciale goud-, zilver- of lakopdruk en de fotoboeken zijn af te drukken in verschillende vormen en afmetingen.”

TIPA Awards

De Technical Image Press Association (TIPA) prijs wordt wereldwijd erkend als de meest prestigieuze prijs voor foto- en fotobewerkingproducten. TIPA is bovendien publicist van dertig magazines op het gebied van fotografie. De uitreiking van de awards is gebaseerd op reguliere producttests, uitgevoerd door een onafhankelijk panel. TIPA speelt, als actieve en betrokken associatie, een belangrijke rol in de industrie. De testen die de vereniging uitvoert, zijn bedoeld om lezers te informeren over innovaties in de branche.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze hexxas wanddecoratie en wil je er zelf een ontwerpen voor in jouw woning of kantoor? Ga dan direct aan de slag.

Download de ontwerpsoftware