Maak jouw fotojaarboek en ontvang
50% korting op een prachtige kalender

Een fotoboek makenMeer over fotoboeken

Omdat 2018 een onvergetelijk jaar was, wil je die mooie momenten natuurlijk bewaren. Maak dan een CEWE fotojaarboek om die mooie herinneringen in te bundelen. (Tip: maak een fotoboek met écht fotopapier) Als je nu een CEWE FOTOBOEK maakt, krijg je 50% korting op een fotokalender. Dus kies de leukste foto’s uit jouw jaarboek (andere foto’s mogen natuurlijk ook) om ook in 2019 de leukste foto’s terug te kunnen zien op een CEWE fotokalender.

Hoe het werkt:

1. Maak je CEWE Fotoboek af met je mooiste foto’s van 2018

2. Je ontvangt een unieke code in je bevestigingsmail

3. Maak een keuze uit onze diverse fotokalenders

4. Gebruik de code voor 50% korting en plaats je bestelling**

Indrukwekkende opdruk op de hardcover kaft

Elk fotoboek straalt, maar geef het net dat tikkeltje meer met onze prachtige opdruk.  Kies uit gouden en zilveren accenten of de originele lakopdruk om je fotoboek echt af te werken.

Meer over de opdruk op de kaft

Ga voor een mooie kalender met glanzend fotopapier

Met de enkele kalender geniet je het hele jaar opnieuw van je mooiste momenten. Kies je voor fotopapier, dan worden de pagina’s van je kalender niet geprint, maar belicht op echt fotopapier.

Meer over kalenders

** Deze actie loopt t/m 31 januari 2019 en de code voor de kalender is eenmalig geldig op alle kalenders. Exclusief verzendkosten en niet geldig in combinatie met overige kortingen en acties.