CEWE Fotoboek

Het meest persoonlijke cadeau

Verras je geliefden en dierbaren en maak een persoonlijk fotoboek voor Kerst. Ontdek de vele mogelijkheden, zoals unieke lakopdrukken, verschillende kaften, papiersoorten en de vele opties in de fotoboek software.

Alle formaten

Maak je fotoboek nog mooier met onze opdrukken

Een extra dimensie geven aan jouw fotoboek voor Kerst? Kies dan voor een hardcover kaft. Met hardcover fotoboeken heb je de mogelijkheid om de kaft te voorzien van een goud-, zilver- of lak-opdruk. Dat past natuurlijk geweldig bij de kerstdagen!

Geef je fotoboek cadeau in een stijlvolle geschenkbox

Geef je jouw CEWE Fotoboek aan iemand cadeau? Laat het fotoboek dan in de geschenkbox van CEWE verpakken. Jouw fotoboek wordt op een prachtige manier verpakt. Bovendien zorgt de box voor optimale bescherming, zodat het lang bewaard kan worden.

Wanddecoratie

Geef het meest bijzondere moment cadeau

Jouw mooiste moment van het afgelopen jaar hang je vol trots bij jou thuis aan de muur. Heb je iets bijzonders beleefd met jouw geliefde en wil je verrassen? Geef dan deze unieke wanddecoratie cadeau.

Alle materialen

Nieuw: hexxas

Helemaal nieuw, hip en modern: onze hexxas. Maak de meest creatieve collages met deze zeshoekige tegels gemaakt van forex. Schik je lievelingsfoto’s op verschillende tegels voor een collage of verdeel een foto over meerdere hexxas voor een bijzonder kunstwerk.

Kerstkaarten

Wie verras jij met een persoonlijke kerstkaart?

Kerstkaarten maken en versturen blijft leuk! Je maakt ze nu nog persoonlijker met je eigen foto’s en teksten. Pak je leukste foto’s erbij en ga aan de slag.

Alle kaarten

Extra uitstraling door onze unieke opdruk

Geef je kerstkaarten een luxe uiterlijk met een gouden of zilveren opdruk. Doordat de inkt op de kaart ligt krijgt de kaart een exclusieve uitstraling. Bovendien brengen de gouden en zilveren kleuren je helemaal in kerstsferen!

Kies uit honderden kerstdesigns

Zelf ontwerpen

Kalenders

Herbeleef de mooiste momenten, maak een persoonlijke kalender

Zoek de twaalf mooiste foto’s van het afgelopen jaar en beleef ze in 2019 opnieuw. Ga elke maand weer even terug naar jullie meest bijzondere momenten. Ook leuk om cadeau te geven!

Alle kalenders

Adventskalenders

De adventskalender is beschikbaar in verschillende formaten, met achter ieder deurtje een leuke verassing. Verras iemand anders (of jezelf) met deze kalender met eigen foto. Zo wordt aftellen naar Kerst een feest!

Foto afdrukken

Verrassend leuk kerstcadeau

Wat is er nu leuker om met de kerstdagen gezellig samen foto’s te bekijken. Een ideale activiteit voor een regenachtige dag. Verzamel alle foto’s van 2018 en selecteer de mooiste herinneringen. Door de foto’s bij CEWE te laten ontwikkelen ben je verzekerd van een hoogwaardige fotokwaliteit. Zo kun je nog lang van jouw dierbare herinneringen genieten!

Alle soorten afdrukken

Retro prints

Foto’s afdrukken, maar dan net iets anders. Door het toevoegen van kaders, sjablonen en teksten kan jij je foto’s creatief afdrukken. Wie wens jij een fijne Kerst met de retro prints?

Fotocadeaus

Nog meer leuke cadeau ideeën

Puzzels, fotomokken, schudbollen of schattige knuffels. Voeg een persoonlijke foto toe en maak deze fotoproducten nog leuker dan ze al zijn.

Alle cadeaus

Fotomok

Latte macchiato, warme chocolademelk of gewoon een normaal bakje koffie: het is geen enkele uitdaging voor deze mokken met foto. Kies voor verschillende uitvoeringen en voorzie je mok van een persoonlijke foto. Handig om even lekker op te warmen!

Smartphonehoesjes

Meer dan 200 verschillende smartphonehoesjes staan klaar om door jou ontworpen te worden. Met een persoonlijke foto wordt elk smartphonehoesje een uniek cadeau.

Kussen met persoonlijke foto

Versier een kussen met je persoonlijke foto. Denk aan een mooie natuurfoto die je gemaakt hebt op een winterwandeling of een mooie familiefoto. Geef een fotokussen cadeau of ontwerp ze voor je eigen interieur!

Puzzel met foto

Onze collega’s bij Ravensburger weten wel hoe ze puzzels moeten maken. Bij CEWE bestel je ze eenvoudig met je eigen foto. Doordat je kunt kiezen uit meerdere varianten, is het voor iedereen een eerlijke uitdaging. Een ideaal cadeau voor een koude winterdag in huis!

Schudbol met sneeuw of hartjes

Dit tijdloze cadeau-artikel kent elke toerist van de grootste bezienswaardigheden ter wereld. Nu kun je de sneeuwvlokken of hartjes tegen de achtergrond van uw persoonlijke lievelingsfoto stemmig omlaag laten dwarrelen.