Maak een boek over je grote passie!

Bij het maken van een fotoboek denk je al snel aan een vakantie, een reis die je hebt gemaakt of aan een boek waarin je alle foto’s van en voor je kind verzamelt. Natuurlijk zijn dit belangrijke gebeurtenissen in je leven die je wilt vastleggen en niet wilt vergeten. Maar heb je er wel eens aan gedacht om een fotoboek te maken over een andere hobby of grote passie? CEWE FOTOBOEK als uitgever  In feite kun je CEWE FOTOBOEK zien als de uitgever van jouw unieke, persoonlijke boek. Een boek waarin…

Lees meer

Volg een gratis online workshop!

Heb je altijd al een leuk fotoboek willen maken van die ene leuke vakantie, mooie reis of bijzondere bruiloft? Of wil je weten hoe je jouw fotoboek net dat beetje extra geeft? Meld je dan nu aan voor de GRATIS online workshop van CEWE FOTOBOEK.

Lees meer

CEWE: sinds 1961

Wist je dat CEWE FOTOBOEK een onderdeel is van CeWe Color? Deze organisatie is in 1961 opgericht door de senator HC Heinze Neumüller. Met de naam CEWE eert hij zijn schoonvader Carl Wöltje (CW), omdat het bedrijf in zijn hoofdkwartier in Oldenburg mocht worden opgestart.

Lees meer