1500 x kans op een gratis CEWE FOTOBOEK!

Goed om je heen kijken wordt beloond! Wij hebben namelijk een leuke actie bedacht rondom onderstaande poster. Kom jij ergens een bushokje tegen met deze abri? Maak hier dan een foto van! De eerste 10 oplettende fans die deze foto plaatsen op onze Facebook pagina én op hun eigen prikbord, ontvangen een gratis CEWE FOTOBOEK medium. De poster is op 1500 plekken in Nederland te vinden, dus wij zijn heel benieuwd naar jullie ontdekkingen! Tip: Let vooral op bushokjes bij de grotere treinstations. Je…

Lees meer

Beleef je herinnering en win een reis naar Aruba!

Waarvan raak jij helemaal in de vakantiestemming? Je duikbril, de kids in zwemkleding, een lekkere cocktail? De leukste herinneringen beleef je gewoon vanuit je eigen huiskamer! Dus pak je favoriete vakantiespullen erbij en tover je huiskamer om tot jouw mooiste vakantiemoment. Maak er vervolgens een leuke foto van en wie weet win jij een fantastische reis naar Aruba of één van de andere leuke prijzen! Ga naar beleefjeherinnering.nl, upload je foto en vergeet vooral niet om de bijhorende…

Lees meer

Voeg mooie achtergronden toe aan je fotoboek

Elk fotoboek is uniek. Logisch, want niemand heeft dezelfde foto’s. Maar ook je keuze voor het formaat en de manier waarop je het fotoboek invult, maken veel verschil. Voor welke pagina-indeling kies je? En laat je de pagina’s wit of voeg je achtergronden toe? Een mooie achtergrond kan je fotoboek net dat beetje extra geven of zelfs enorm opfleuren. Wij laten je zien hoe! Fotoboek achtergronden

Lees meer

Ontdek de fotoproducten met onze software

Wist je dat je met de software van CEWE FOTOBOEK - naast fotoboeken - ook allerlei andere leuke fotoproducten kunt bestellen? Wij zijn namelijk een onderdeel van CeWe Color: Europees marktleider op het gebied van fotofinishing. Daarom is het heel eenvoudig om via onze software ook producten als canvasdoeken, wenskaarten, kalenders, mokken, speelgoed en kantoorartikelen te bestellen. En dat alles met jouw eigen, persoonlijke foto!

Lees meer

Onze vernieuwde website biedt volop inspiratie!

CEWE FOTOBOEK heeft een vernieuwde website! Behalve de eenvoudig te downloaden software en informatie over de verschillende fotoboekformaten en prijzen vind je hier nu ook veel tips en inspiratie. Wij helpen je namelijk graag bij het maken van jouw unieke CEWE FOTOBOEK! Ontdek snel wat onze website te bieden heeft.

Lees meer

Zin in avontuur? Word onze fan!

Ben jij al een van onze fans op Facebook? Wie nu fan wordt maakt kans op 4 kaartjes voor Avonturenpark Hellendoorn! Dit avontuurlijke attractiepark is leuk voor het hele gezin. Bovendien houden we je via Facebook voortaan op de hoogte van inspirerende nieuwtjes over alles wat met fotografie, fotoboeken en reizen te maken heeft. Ga dus snel naar onze Facebookpagina, vind ons leuk en wie weet win jij die 4 kaartjes voor Avonturenpark Hellendoorn! Lees meer

Wie maakt de mooiste zomerfoto van 2012?

Heerlijke temperaturen, prachtige landschappen en genietende mensen maken van de zomer een fantastisch fotografieseizoen. En niet te vergeten de lange avonden waarop we lekker lang buiten kunnen vertoeven. Helaas hebben we hier nog maar weinig van kunnen genieten, maar wij hebben alle hoop dat het nog helemaal goed komt met deze zomer! Jij toch ook? Houd je camera gereed en doe mee met onze zomerse fotowedstrijd! Je maakt kans op prachtige prijzen. Lees meer

Wil jij een vrolijk zomerpakket winnen?

Kom helemaal in de zomerstemming met ons leuke cadeaupakket! Want na regen komt zonneschijn, dus je kunt maar beter goed voorbereid zijn. Daarom hebben wij een vrolijk cadeaupakket samengesteld (t.w.v. € 50,-) vol leuke zomerspulletjes, zoals een lekker dik badlaken, verkoelende after sun, nagellak in zomerse kleurtjes en een goed boek voor op het strand. Wil jij kans maken? Volg ons dan nu op Twitter! Retweet (RT) ons twitterbericht en jouw winkansen worden verdubbeld! De actie loopt tot…

Lees meer

Wat te doen bij slecht weer?

Nee hè, ben je lekker vrij, is het slecht weer. Gelukkig zijn er ook leuke dingen in huis te doen. Zo is een regenachtige dag ideaal voor het maken van een fotoboek. Zonde om al je foto’s op de computer te laten staan en zo haal je gelijk mooie herinneringen op, terwijl je jouw eigen fotoboek ontwerpt. Nu levert deze saaie, regenachtige dag nog iets moois op ook! Vind je het lastig om te beginnen met je fotoboek? Lees onze tips en je kunt gelijk aan de slag!

Lees meer

Neem je vader mee naar een foto-expositie!

Heb je nog geen cadeau kunnen bedenken voor Vaderdag? Neem je vader mee naar een museum of expositie! Wil jouw vader alles weten over fotografie? Is hij geïnteresseerd in geschiedenis of juist gek op unieke uitvindingen en innovatie? Of is je vader een echte voetballiefhebber die zich interesseert voor andere culturen? Wij hebben drie boeiende fototentoonstellingen voor je op een rijtje gezet. Voor elke vader wat wils!

Lees meer

Ga jij nog dauwtrappen deze Hemelvaartsdag?

Als je één van de mensen bent die op Hemelvaartsdag vroeg opstaat om dauw te trappen, weet je hoe bijzonder dit is. Een lekkere wandeling of fietstocht in de vroege ochtend doet een mens goed. Daarbij is het prachtig om te zien hoe de natuur langzaam ontwaakt. Vooral wanneer het weer een beetje meewerkt. Laten we het hopen voor de dauwtrappers onder ons!

Lees meer

Like ons op Facebook en win een dagje Apenheul!

Zin in een gezellig dagje uit? Like onze Facebookpagina en maak kans op 4 kaartjes voor Apenheul in Apeldoorn! Verder houden wij je via Facebook op de hoogte van inspirerende nieuwtjes over alles wat met fotografie en fotoboeken te maken heeft. Bovendien ben je altijd als eerste op de hoogte van onze andere, leuke winacties! Like ons nu en wie weet win jij een dagje Apenheul. Daar beleef je de leukste fotomomenten!

Lees meer

UNICEF geeft mooie herinneringen een kans

Bij CEWE FOTOBOEK laten we je mooie herinneringen graag opnieuw beleven. Maar wat als er vrijwel geen mooie herinneringen zijn? Wat als een kind wordt geconfronteerd met armoede, ziekte, geweld of discriminatie? Dat vinden wij onaanvaardbaar. Daarom zijn wij UNICEF Supporter. UNICEF zorgt ervoor dat elk land de rechten van kinderen respecteert en naleeft, en daar dragen wij graag aan bij. Omdat wij alle kinderen mooie herinneringen gunnen om later aan terug te kunnen denken.

Lees meer

Win een leuk Moederdag-cadeaupakket!

Wil jij een mooi cadeaupakket winnen voor Moederdag? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ons NU te volgen op Twitter! Het cadeaupakket bestaat uit een leuke mand vol heerlijke verzorgingsproducten, 'lekker wegdroom'-leesvoer en een fijne bon. Dat alles t.w.v. € 65,-. Een echt verwenpakket dus voor jezelf of je moeder. Retweet ons twitterbericht en verdubbel je winkans! Deze actie loopt t/m woensdag 9 mei 2012.

Lees meer

Verras je moeder met een origineel fotoboek op Moederdag!

Maakte jij vroeger ook altijd van die leuke knutselwerkjes voor je moeder op Moederdag? Tekeningen, gedichtjes, zelfgemaakte oorbellen… En oh oh oh, wat was je moeder daar blij mee. Ze hoefde geen dure cadeaus. Een ontbijtje op bed en zo’n zelfgemaakte creatie waren genoeg om weer een heel jaar op te teren. Waarom zou dat nu anders zijn? Maak gewoon wéér zelf een cadeau voor je moeder; geef haar een mooi en super origineel fotoboek! Lees meer

Wij doen een wens

Steun jij de stichting Doe Een Wens al? Deze prachtige stichting vervult de liefste wensen van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte. Het mooie aan zo’n wensvervulling is dat het kind op dat moment even geen patiënt meer is met zorgen, maar een kind dat geniet en zijn of haar liefste wens in vervulling ziet gaan. Dat is veel meer dan alleen een mooie dag voor alle betrokkenen, dat geeft kracht!

Lees meer

Een mooie verbintenis met Sandton Hotels

Eén van de mooiste en belangrijkste dagen in je leven is toch wel je trouwdag. En daarmee behoort deze dag ook gelijk tot één van de belangrijkste fotomomenten in je leven die natuurlijk moet worden vastgelegd in een prachtig fotoboek. Zo denkt Sandton Hotels er ook over. Daarom krijgt elk bruidspaar dat trouwt op een fantastische Sandton trouwlocatie, een prachtig CEWE FOTOBOEK XL t.w.v. € 44,95 cadeau om deze dag keer op keer te herbeleven. Een mooie samenwerking, toch?

Lees meer

Inspiratie nodig voor de Paasdagen?

Wat het weer doet is nog even afwachten, maar een paar regenbuien laten ons niet weerhouden van een gezellig Paasweekend! Behalve lekker eten is er namelijk genoeg leuks te verzinnen om deze dagen te vullen. Ook gewoon in en rond het huis. Ga lekker de natuur in, doe spelletjes of wees lekker creatief. Lees onze tips en maak er een feestje van!

Lees meer

Korting op jouw CEWE FOTOBOEK?

Ben je van plan een mooi CEWE FOTOBOEK te maken van die leuke vakantie of van de mooiste momenten met je gezin? Natuurlijk is het altijd leuk om korting te krijgen op zo’n prachtig fotoboek! Daarom organiseren wij dikwijls leuke winacties en bieden we geregeld aantrekkelijke kortingen op onze fotoboeken. Via onze Facebookpagina ben je altijd als eerste op de hoogte! Wil je CEWE eens uitproberen?  Kijk dan op deze kortingscodepagina en gebruik 1 van de kortingscodes.

Lees meer

Maak je eigen receptenboek!

Vriendinnendag, Gedichtendag, Bomendag…. Tegenwoordig lijkt er overal wel een dag voor te zijn, maar vandaag is het dus Nationale Pannenkoekdag! En daar laten wij ons graag door inspireren. Zo kun je namelijk heel leuk zelf een kookboek maken met allerlei pannenkoekrecepten - of kies voor andere recepten als je geen pannenkoekliefhebber bent - verzamel deze en maak een super origineel en persoonlijk kookboek!

Lees meer