Het is Februari, de maand van Valentijnsdag en dus van de liefde. Bij Valentijnsdag denken we al gauw aan geliefden die elkaar rode rozen en kaarten geven. Cupido draait overuren en op de 14e van februari houdt iedereen van elkaar. Een traditie die we, wat CEWE betreft, in ere moeten houden. Juist nu. Met onze CEWE fotocadeaus vliegt jouw liefde deze maand de hele wereld over en hangt er écht liefde in de lucht. Love is in the air(mail).

 

Ik geef je mijn hart, op anderhalve meter

Dat de wereld in de ban is van een vreselijk virus hoeven we je niet meer te vertellen. En hoewel we het eigenlijk liever níet over Doctor C, maar juist over Doctor Love willen hebben, moet het toch benoemd worden. We hebben onze manier van liefhebben het afgelopen jaar nogal moeten bijstellen. De fervente knuffelaars moesten vanaf een afstandje ‘ellebogen,’ om over daten en knuffelcontacten maar niet te beginnen. Maar liefhebben op anderhalve meter, hoe doe je dat nou eigenlijk?

 

 

 

Liefde door de brievenbus

We zijn geen experts op neurologisch liefdesgebied, maar we kunnen je wel een steuntje in de rug geven. Waar liefde normaal door de maag gaat, gaat het op dit moment door de brievenbus met één van onze CEWE fotocadeaus. Steek iemand een hart onder de riem en wees vanaf een afstand toch dichtbij. Het is nog geen arm om je heen, maar wel een stap in de goede richting. Opa en oma bijvoorbeeld, die hun kleinkinderen al lange tijd niet hebben gezien. Vrienden die werken in de zorg. Een moeder die thuis lesgeeft. Je zus in het buitenland, die je al tijden niet hebt gezien én natuurlijk de postbode die in deze tijd extra hard werkt. Iedereen verdient een beetje extra liefde.

 

Met jou wil ik wel een chocolaatje eten

Trek je mooiste outfit aan, kies je goede hoek en *flits* de foto is gemaakt. Alleen nog uploaden op onze site, het product kiezen en klaar. Is je vader door de huidige maatregelen veranderd in een professioneel puzzelaar? Upload je foto op een puzzel, kies het aantal stukjes en hij is weer uren zoet. Wil je moeder beeldbellen op momenten dat jij net in een werkoverleg zit? Doe haar een telefoonhoesje met een foto van jou cadeau zodat ze daar naar kan kijken tot jij terugbelt. En wat dacht je van magneten in de vorm van een hart met foto’s van je kinderen voor bij opa en oma aan de koelkast? Zo is er voor iedere situatie iets passends. Toch blijven we erbij dat Valentijnsdag écht een dag is voor chocola en kaarten. Vandaar iets nieuws in ons assortiment: de CEWE Chocoladebox. Want chocola is liefde en liefde is chocola. Stuur de box naar een persoon die hem écht verdient. Naar iemand die ’s ochtends al in je hoofd zit en waar je voor naar rechts hebt ‘geswipet.’ De persoon waarvan jij denkt: met jou zou ik maar wat graag een chocolaatje willen eten.

 

 

 

 

Februari = spread some love maand bij CEWE. In de periode van 1 tot 17 februari gaan we chocoladeboxen verloten via Instagram. Volg ons op Instagram, like de actie en reageer onder de foto met #CEWEspreadsomelove. En, omdat we blij worden van mooie verhalen, deel ook vooral met ons hoe jij in deze tijd liefhebt. Zo creëren we een omgeving van liefde en mooie verhalen. Dat wil toch iedereen?