Vorig jaar ontpopten onze adventskalenders zich tot een ware internetsensatie bij jullie scherpzinnige fotografiefans. Dit jaar steken we nog een tandje bij met een exclusieve adventskalender die je nergens anders zult vinden.

In 2019 hebben we gemerkt dat kinder®-chocolade razend populair is; we werden overspoeld met creatieve recepten waarin het geliefde snoep verwerkt werd (persoonlijk zijn we weg van deze warme chocolademelk om zelf te maken), en met video’s waarin kinderen hun kinder® Surprise-ei openden.

Deze populariteit heeft de weg geëffend voor ons nieuwste product dat Kerstmis in 2020 bliksemsnel zal veroveren: Onze allernieuwste Gepersonaliseerde adventskalender met kinder® Surprise-eieren!

Je zult niet alleen kunnen smullen van een chocolade-ei achter 11 van de 24 deurtjes, je zult heel december lang ook verwend worden met een selectie van andere kinder®-chocolaatjes zoals kinder® Schoko-Bons®, kinder bueno® mini en kinder Schokolade® mini. Begin je al te watertanden?

Personaliseer je adventskalender met kinder® Surprise-eieren!

Zoek je heerlijk kinder®-snoep maar wil je die op een leuke, unieke en persoonlijke manier aanbieden? Wel, onze gepersonaliseerde adventskalender is het antwoord waar je naar op zoek was! Hier heb je een paar ideeën voor wat je dit jaar op je speciale adventskalender kunt zetten.

Een moment van geluk

De eindejaarsperiode is zonder twijfel de beste gelegenheid om terug te blikken op mooie herinneringen die je door het jaar heen gemaakt hebt. Kies dus een foto van iets leuks dat je in 2020 meegemaakt hebt en start Kerstmis op de beste manier! Of het nu gaat om een vakantieherinnering of een mijlpaal die je dit jaar bereikt hebt, haal deze herinneringen op om ze iedere dag van de advent te herbeleven.

Een grappig moment

Sommige foto’s zijn gewoon tijdloos, en dan vooral diegene die ons telkens doen lachen wanneer we ernaar kijken. Misschien staat je telefoon vol gekke selfies van je beste vriend, of heb je een foto van je hond die in de verjaardagstaart duikt… Dit is het moment om dat grappige moment in de spotlights te zetten!

Een romantisch moment

Natuurlijk zijn verlovings- en trouwfoto’s ideaal om op een adventskalender te laten schitteren – je kan deze kans zelfs grijpen om je geliefde ten huwelijk te vragen – en ook als je dit jaar geen grote levensgebeurtenis hebt meegemaakt, kun je met de adventskalender nog steeds een chocoladen hulde aan je wederhelft brengen. Vakantiekiekjes, een avondje uit, daguitstapjes of gewoon een selfie op de sofa – het zijn allemaal perfecte foto’s!

Een schattig moment

Als je een harige, gevederde of geschubde vriend in je leven hebt, durven we erom te wedden dat je door het jaar heen een heleboel foto’s van hem gemaakt hebt. Dit is je kans om ze te gebruiken! Kies je favoriete foto en laat het aan ons over om je gepersonaliseerde adventskalender af te drukken en te leveren, compleet met het schattigste moment van je huisdier op de voorkant zodat je er elke dag van kunt genieten. Je zou zelfs een feestelijke foto van afgelopen kerst kunnen gebruiken om helemaal in thema af te tellen naar Kerstmis.

Onze exclusieve gepersonaliseerde adventskalender met kinder® Surprise-eieren is nu verkrijgbaar. Bekijk hier ons volledige aanbod van gepersonaliseerde adventskalenders.