Het leven ziet er momenteel een beetje anders uit. En hoewel we nog moeten wennen aan het ‘nieuwe normaal’, blijven speciale gelegenheden en mijlpalen, zoals verjaardagen, gelukkig gewoon doorgaan. Wij laten je graag zien dat de beperkingen waar we af en toe tegenaanlopen je feeststemming niet hoeven te temperen en dat je mooie gelegenheden nog steeds op een zinvolle manier kunt vastleggen! Lees verder en ontdek onze favoriete ideeën voor het maken van een CEWE-FOTOBOEK waarmee je elke verjaardag onvergetelijk maakt.

Stuur een glimlach via de brievenbus

Het social distancing maakt het ons iets lastiger om persoonlijk een verjaardagscadeau langs te brengen bij vrienden en familie. Toch kun je iemand blij maken met een presentje aan de deur, want laten we eerlijk zijn: dat is wel het allerleukst. Een brievenbusgeschenk is een populaire manier om een lach op iemands gezicht te toveren op zijn of haar verjaardag. Lees hier hoe je je brievenbusgeschenk naar een hoger niveau tilt met een gepersonaliseerd fotoboek van CEWE.

Onze Compact-, Mini- en Small-fotoboeken hebben het perfecte formaat om naar iemand te sturen waar je veel om geeft. Het CEWE FOTOBOEK Compact is het grootst van de drie. Kies deze wanneer je wat meer ruimte wilt voor je foto’s en wanneer je voor extra ontwerpopties gaat, zoals een hardcover, een platte binding of omslagopdrukken. Ons CEWE FOTOBOEK Mini leveren we met een zachte kaft en een traditionele boekbinding. Dit fotoboekje is een klein maar speciaal aandenken dat gemakkelijk in een tas past om af en toe erbij te pakken. Of ga voor het CEWE FOTOBOEK Small voor een eenvoudig met nietjes gebonden boekje, die perfect bij een verjaardagskaart inpast!

Bekijk hier het volledige overzicht van onze fotoboeken.

Pak het groots uit voor een speciale verjaardag

Bij een mijlpaal verjaardag verdient de jarige een fotoboek dat net dat beetje extra doet! Een fotoboek is een gedenkwaardig cadeau om de mooiste momenten keer op keer opnieuw te beleven en om voor altijd te koesteren. Vraag je familie en vrienden om alle foto’s die je van de jarige hebt te verzamelen en creëer één masteralbum als passend verjaardagseerbetoon aan diegene waar je veel om geeft. Wil je echt uitpakken? Ga dan voor één van onze grotere fotoboekformaten, zoals de XXL Staand of de XXL Liggend. Hier kun je tal van foto’s aan toevoegen die voldoende groot zijn om optimaal van te genieten. Vergeet niet te experimenteren met paginalay-outs om een uniek ontwerp te maken!

TIP – De designelementen in onze ontwerpsoftware voegen een luxe tint toe aan alle CEWE FOTOBOEKEN. Voeg eenvoudig tekst of cliparts toe aan je omslag en kies uit metallic- of lakopdrukken om ‘m die extra touch te geven. Je kunt zelfs een presentatiedoos aan je bestelling toevoegen om je speciale geschenk een extra vleugje luxe te geven!

Maak een foto-tijdlijn van je vriendschap

Je maakt talloze bijzondere momenten mee met je vrienden waar je geregeld met plezier aan terugdenkt. Uit studies blijkt dat het bekijken van oude foto’s een positief effect heeft op onze geestelijke gezondheid. Een trip down memory lane haalt niet alleen die vrolijke gevoelens terug, maar versterkt ook onze relaties en banden. Lees er meer over in dit artikel van onze Engelse collega’s.

Neem de tijd om terug te bladeren door je filmrol en afbeeldingengalerij om zoveel mogelijk foto’s te zoeken van momenten die je samen hebt gedeeld. Met onze gratis downloadbare ontwerpsoftware is het gemakkelijk om je foto’s te verzamelen en een prachtig CEWE FOTOBOEK te maken. Weet je niet waar je moet beginnen met ontwerpen? Gebruik dan onze virtuele assistent-tool die je fotoboek voor jou samenstelt. Heb je liever de volledige creatieve controle? Dan kun je zelf elk element van je boek ontwerpen met tekst, cliparts, achtergronden en frames. We weten zeker dat je vriend of vriendin dit attente en op maat gemaakte verjaardagscadeau geweldig zal vinden!

Leg je vakantieherinneringen vast

De mooie herinneringen die je tijdens je vakantie maakt, blijven je nog lang bijstaan. Wat is er leuker dan al die herinneringen vereeuwigen in een CEWE FOTOBOEK? Of je nu een onvergetelijke familievakantie of een weekendje weg met je beste vrienden wilt koesteren: het samenvoegen van alle foto’s in een fotoboek is de beste manier om het allemaal opnieuw te beleven. Geef het vakantiefotoboek cadeau en je weet zeker dat er een brede grijns op het gezicht van de jarige verschijnt door het ophalen van al die bijzondere herinneringen.

TIP – Wil je panorama- of landschapsfoto’s toevoegen aan het verjaardagsfotoboek? Ga dan voor ons fotopapier met platte binding. De foto’s zijn dat goed zichtbaar op een dubbele pagina zonder een naad in het midden. Denk aan een groepsfoto van jou en vrienden die natuurlijk in de spotlight mag staan. Ga wel voor foto’s met een hoge resolutie voor een perfecte afdrukkwaliteit.

Hoe jouw verjaardagsfotoboek er ook uitziet: we zien graag het eindresultaat! Deel ze met ons op Facebook en Instagram.