Voor velen van ons is de zomervakantie alweer achter de rug. Een paar geluksvogels hebben de vakantie nog voor de boeg. Grote kans dat jij in de komende maanden, als het weer kouder en guurder wordt, heimwee krijgt naar je vakantie. CEWE is er om jouw vakantiefoto’s te ontwikkelen, in talloze vormen en producten. Bekijk hieronder de vijf meest bestelde fotoproducten voor vakanties!

#1 Vakantieboek

Vakantieherinneringen komen, maar gaan doen ze nooit met een fotoboek van CEWE. Door je vakantie ieder jaar vast te leggen in een CEWE fotoboek, kijk je nog vele jaren terug op die mooie vakantie. Ontwerp je fotoboek via de software van CEWE. Deze bestelsoftware biedt eindeloze mogelijkheden voor het ontwikkelen van je foto’s. Denk aan leuke clip-arts typerend voor het land dat je hebt bezocht, thema kaders en sjablonen om je fotoboek een zomers sfeertje te geven of de mogelijkheid om eenvoudig een kaart van je vakantieadres toe te voegen!

Tip: op dit moment is het nog gemakkelijk te achterhalen op welke plekken je geweest bent. Voorzie je fotoboek daarom van een (korte) beschrijving van de plek van de foto, zodat je ook in de toekomst nog weet waar je de foto nam. Handig voor als je ooit nog eens terug wilt!

#2 Wanddecoratie

Maak jouw interieur compleet met behulp van een wanddecoratie met je mooiste vakantiefoto’s. Zo geniet je het hele jaar na van je vakantie. Ook een leuk idee: maak vakantie portretfoto’s en hang van ieder familielid een mooie zomerse, ontspannen foto aan de muur. Kies tussen verschillende materialen en groottes. Voor ieder interieur en iedere smaak is er wel een optie!

Tip: vind je het lastig om te kiezen? Waarom niet meerdere wanddecoraties in één ontwikkelen? Met de Hexxa’s van CEWE hoef je niet te kiezen en ontwerp je de foto’s op verschillende tegels die je naast elkaar kunt hangen. Of kies voor een wanddecoratie met een fotocollage van jouw vakantie!

#3 Foto’s ontwikkelen

Het blijft een populaire klassieker: je foto’s afdrukken op fotopapier die je vervolgens kunt inplakken in een fotoboek. Het klinkt misschien wat ouderwets, maar het blijft superleuk. Want ondanks dat je tegenwoordig zelf ziet welke foto’s je maakt, blijft het altijd weer spannend wanneer je het doosje met ontwikkelde foto’s opent en in gaat plakken. Koop in de winkel een leeg fotoboek met het speciale papiertje tussen elke bladzijde, zodat de foto’s in perfecte conditie blijven. Schrijf daarnaast een leuk verhaaltje op de overgebleven ruimte. Wil je het helemaal retro aanpakken? Knip de foto’s in vormpjes uit of met een kartelschaar en plak ze vervolgens in. 

Tip: probeer ook eens de creatieve prints zoals de art prints, retro prints of square prints. Leuk om ergens in je huis neer te zetten of op te hangen. 

#4 Vakantiekaartjes sturen!

Op vakantie geweest maar vergeten om een kaartje te sturen? Of ga je nog op vakantie en zoek je een ideale manier om je familie of vrienden te laten weten dat je het naar je zin hebt? Ontwerp jouw ideale vakantiekaart via CEWE en wij doen de rest. We versturen de kaartjes gewoon vanuit Nederland, zodat je zeker weet dat de kaartjes goed aankomen. Door de persoonlijke foto, boodschap en opmaak kun je jouw kaartje helemaal customizen naar jouw vakantie. Kies ervoor om het kaartje direct te versturen en je kaart wordt meteen naar het juiste adres gestuurd. 

#5 Fotocadeaus

Je kunt je foto’s af laten drukken op papier, in een fotoboek of op een kaart. Maar wist je dat je jouw alledaagse huis-, tuin-,  en keukenproducten ook kunt voorzien van een of meerdere persoonlijke foto’s? Denk hierbij aan je agenda, een drinkfles of je kookschort. Het leuke hieraan is, dat je zo iedere dag even terugdenkt aan je vakantie. CEWE biedt tientallen fotocadeaus en bij vrijwel alle fotocadeaus is het ook nog mogelijk om het product te voorzien van leuke teksten of opmaakjes. Zoals altijd mag je vertrouwen op de kwaliteit die je van ons gewend bent, zodat de opdruk ook in de toekomst goed zichtbaar blijft!

We hopen dat je door deze producten nog iets langer kunt nagenieten van een onvergetelijke vakantie!