Het belooft weer een goede warme zomer te worden. Dan kun je jezelf er maar beter goed op voorbereiden, toch? Bij CEWE hebben we diverse typisch zomerse producten speciaal voor jou! Maak je eigen producten persoonlijk met een eigen gemaakte foto. Ook leuk om weg te geven als cadeau.

Kaartje(s) sturen vanaf je vakantieadres

CEWE maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier kaartjes te bestellen vanaf je vakantieadres. Altijd met de garantie voor de beste kwaliteit. Ontwerp een kaartje via de CEWE App of via de bestelsoftware en laat het meteen versturen naar het juiste adres. Jij zorgt voor de boodschap en een mooie foto, wij verzorgen de verzending. Ontwerp de kaart helemaal naar wens en voorzie de voorkant met een leuke titel! Doordat het versturen ook gewoon via de CEWE app kan, weet je zeker dat je gemakkelijk kunt bestellen. Op deze manier heb je het meest originele kaartje van je vakantieadres!

Kookschort

We hoeven natuurlijk niet uit te leggen waar het kookschort handig voor is. Want met al die barbecues komt zo’n mooi schort wel van pas! Voorzie dit schort van een persoonlijke foto en geef hem cadeau aan een kook- of barbecueliefhebber. Het is ook mogelijk om het schort te voorzien van een bijpassende tekst.

Drinkfles

Als iets belangrijk is met warm weer, dan is het wel dat je goed moet blijven drinken! Voorkom wegwerp plastic met deze persoonlijke fles. Extra handig aan deze fles is de karabijnhaak waarmee je de fles aan je reistas kunt hangen. Ideaal voor bijvoorbeeld wandelaars. Het aluminium is lekker licht en toch stevig en je kunt de fles helemaal rondom van een foto te voorzien. Dit maakt hem extra leuk voor mooie panoramafoto’s.

Op reis? Speel een spelletje!

Iets dat zo ongeveer standaard op ieders paklijst voor de vakantie staat is een pakje speelkaarten. Het voordeel van deze kaarten is dat je er ontzettend veel soorten spelletjes mee kunt spelen. Hartenjagen, klaverjassen of jokeren bijvoorbeeld. Ben je er helemaal klaar mee? Dan zijn de kaarten natuurlijk nog geschikt om een mooi kaartenhuis te bouwen. Bij CEWE maak je naast je persoonlijke kaartspel, ook in een handomdraai je persoonlijke legpuzzel of memospel.

Notitieboekje voor lange reizen

Wanneer je een lange reis naar één of meerdere landen maakt, is het wel zo leuk om een reisverslag bij te houden. Dit hoeft geen super lang verhaal te worden, maar gewoon een verslagje van de dag. Hierdoor weet je later nog alles van je reis en kun je even terugblikken op wat je op specifieke dagen hebt bezocht of gedaan. Voorzie de cover van één of meerdere reisfoto’s van bijvoorbeeld eerdere mooie reizen en je hebt jouw reis-notitieboekje gereed!

Maak een vakantieboek of ontwikkel gewoon je foto’s

Zoals je merkt kun je bij CEWE eindeloos veel fotoproducten bestellen. Toch blijft een ouderwets vakantiefotoboek het allerleukst. Verzamel je foto’s en maak na afloop van je reis een mooi vakantieboek. Zo weet je zeker dat je op een fijne manier terug kunt kijken op je vakantie. Tip: houd tijdens de reis al rekening met je fotoboek. Hoe je dat doet, lees je hier. Wat ook veel klanten nog steeds doen, is het bestellen van fotoprints. Koop een leeg fotoboek bij een winkel bij jou in de buurt en ontwikkel de foto’s via CEWE met de vertrouwde kwaliteit. Plak vervolgens de foto’s in je fotoboek en voorzie het boek van geschreven teksten. Iets meer werk, maar het blijft leuk!

Waar je ook naartoe gaat deze zomer, met bovenstaande producten ben je helemaal zomerproof. Fijne zomer!