Vind jij je eigen foto’s van wereldklasse? Meet jij jezelf met professionele en serieuze hobbyfotografen van over de hele wereld? Dan is de internationale versie van de CEWE Photo Awards echt iets voor jou! Meedoen kan altijd, maar de lat ligt hoog om te winnen. Dat klinkt als een leuke uitdaging, toch?!

Wanneer vinden de internationale CEWE Photo Awards plaats?

Het is nu al mogelijk om je foto’s in te sturen. Het kan echter ook zijn dat je de foto waarmee je wilt deelnemen nog moet maken. Je hebt nog eventjes de tijd, want de uitreikingen vinden plaats van 17 tot en met 31 mei. Nog geen foto? Zorg dat je er dan snel één maakt. Je mag ook een oudere foto insturen. Als de foto maar goed aansluit bij het thema.

Wat is het thema?

Het thema voor dit jaar is ‘our world is beautiful’. Een thema waarbij eigenlijk iedere wereldburger wel een eigen interpretatie heeft. Daarom sluit dit thema naadloos aan bij het internationale karakter van deze CEWE Photo Awards. Denk bij het fotograferen daarom aan dingen die onlosmakelijk verbonden zijn aan onze geweldige wereld. Mensen, kunst, natuur of gebouwen zijn typische onderwerpen die je eigenlijk overal ter wereld tegenkomt.

Waarom meedoen?

Meedoen is eigenlijk net zo leuk als winnen. Vooral voor de kinderen van SOS kinderdorpen. Want voor iedere ingezonden foto doneert CEWE 0,10 cent aan dit goede doel. Met alle foto’s die ingezonden worden, kan dit bedrag behoorlijk oplopen. Op dit moment is de teller al opgelopen tot over de 16.500 euro, dat is toch fantastisch?! Daarnaast zijn er voor de deelnemers natuurlijk ook interessante prijzen te winnen. De top 30 beste foto’s worden beloond met:

  • 1e prijs: de CEWE Photo Award en een unieke reis naar keuze ter waarde van 15.000 euro, foto-uitrusting ter waarde van 7.500 euro en CEWE-fotoproducten ter waarde van 2.500 euro
  • 2e tot 10e plaats: foto-uitrusting ter waarde van 5.000 euro en CEWE-fotoproducten ter waarde van 2.500 euro
  • 11e tot 30e plaats: foto-uitrusting ter waarde van 2.500 euro en CEWE-fotoproducten ter waarde van 1.000 euro

Naast de prijzen en het goede doel, is dit natuurlijk weer een nieuwe uitdaging om je fotografie-niveau naar een hoger niveau te tillen.

Meedoen? Hier stuur je jouw foto’s in!

Klik op de link om naar het deelnameformulier te gaan. Je kunt na het invullen eenvoudig je foto’s uploaden in de verschillende categorieën. Op de website vind je bovendien ook geweldige foto’s van andere deelnemers. Doe alvast wat inspiratie op of geniet gewoon van de prachtige inzendingen!

Veel succes!