Nog even en het is Valentijnsdag: de dag die in het teken staat van de liefde. CEWE heeft voor iedereen wat wils: van een praktisch, nuttig en een klein beetje romantisch tot de meest liefdevolle cadeaus! Je hoeft je voor valentijn nooit te beperken tot je vriend of vriendin: een familielid, dierbare of gewoon je aardige buurman mag natuurlijk ook. De boodschap is liefde. Lees snel verder voor wat tips!

#1 – Hartjesschutbol

Deze CEWE topper begint zo langzamerhand een klassieker te worden. Ieder jaar bestellen veel van onze klanten deze schudbol om iemand die veel voor hen betekent, te verrassen. Voorzie de schudbol van je mooiste foto samen, verras je geliefde en schudden maar! Op deze manier regent het hartjes. Geef je het cadeau aan een lief iemand, maar hebben jullie geen relatie waarbij hartjes het beste versiersel zijn? Kies dan gewoon voor wat (neppe) sneeuwvlokken in de schudbol.

#2 – Foto in kristal of glas

Met een foto in kristal of glas geef je een keer iets anders dan een normale print van een foto. Het omhulsel van kristal of glaswerk zorgt voor net wat meer uitstraling dan een normale foto in een fotolijstje. Je weet dan ook zeker dat je jouw geliefde iets bijzonders geeft. De foto in kristal is ook beschikbaar als sleutelhanger, hartje(!) of pennenhouder. Bij de glazen variant kun je kiezen uit twee verschillende formaten. De foto in glas is ook beschikbaar in kleur.

 

#3 – Knuffel er op los

Hoe schattig is dat! De knuffel is natuurlijk altijd een goed cadeau voor kinderen, maar het blijft voor oudere kinderen ook leuk; hoe oud je ook bent. Wel eens een flink tijdje van huis? Bijvoorbeeld voor je werk? Maak een knuffel met je eigen foto erop en geef hem weg. Zo denkt je partner, je zoon of dochter altijd aan je en kan hij of zij je altijd even een knuffel geven.

#4 – Hartjeskussen

Nog iets dat je lekker vastpakt: een zacht kussen met een romantische foto. In de speciale hartjesvorm is dit natuurlijk bij uitstek geschikt om aan je valentijn te geven. Voorzie de foto van een foto van jullie tweeën. Is je vriend of vriendin allergisch? Geen probleem! Dit kussen is geschikt voor mensen met een allergie.

#5 – Of geef gewoon een wanddecoratie!

Wel zo veilig: een wanddecoratie. Gewoon met een foto van jullie tweeën, of met een familiefoto als cadeau aan je vader of moeder. Het kan allemaal. Kies uit onze uitgebreide selectie aan wanddecoraties om een geschikt materiaal, vorm en formaat te kiezen.

Tip: “mag ik jouw valentijn zijn?” Ontwerp en verstuur een romantische valentijnskaart met de service van CEWE! Versier je kaart met leuke sjablonen, teksten en andere versiersels. Wij helpen je graag om het hart van je grote liefde te stelen!