Het bedrukken van wanddecoraties doen we bij CEWE al jaren. Door de jaren heen hebben we veel geleerd van onze klanten. Bijvoorbeeld welke materialen zij mooi vinden. Toch is iedere CEWE-klant natuurlijk verschillend. Daarom hebben we verschillende materialen beschikbaar om jouw foto op af te drukken. Zo zorgen we ervoor dat jouw CEWE product extra persoonlijk wordt en maken we wanddecoraties voor ieder interieur! Bovendien hebben we tot 28 februari dit jaar een aantrekkelijke aanbieding. Je krijgt tot die tijd namelijk 20% korting op alle wanddecoraties! Lees hieronder welke materialen wij jou bieden.

Kies voor museumkwaliteit met de galerijprint

Deze wanddecoratie onderscheidt zich door de combinatie van aluminium en acrylglas. De combinatie van deze twee materialen, zorgt voor een maximaal glans- en diepte-effect op de foto. Hierdoor lijken scherpe foto’s nog scherper en komt jouw mooiste foto optimaal tot zijn recht.  

Haarscherpe foto’s met acrylglas

Ga je echt voor de allerscherpste kwaliteit? Kies dan voor acrylglas. Door dit glas krijgt je foto een chique, moderne en superscherpe drukkwaliteit. Het acrylglas is extra geschikt voor mooie natuur-/ landschapsfoto’s, portretfoto’s of macrofoto’s. Vooral het driedimensionale effect zorgt voor extra diepte in jouw foto’s. Kies voor een foto achter acrylglas of voor een directdruk waarbij de foto met een speciale UV-techniek in het acrylglas wordt gedrukt.

Robuust interieur door foto op FSC-hout

Heb je een stoer en robuust interieur? Dan hoort daar een foto op FSC-hout bij. Het hout, in combinatie met het grovere design van deze wanddecoratie zorgt voor een natuurlijk effect. Met de gemakkelijke bevestiging hang je deze wanddecoratie gewoon op aan een schroefje in de muur. Het grenenhout zorgt ervoor dat je nog lang kunt genieten van de print en het FSC hout zorgt er weer voor dat we nog lang op een verantwoorde manier van onze mooie bossen kunnen genieten.

Strak en modern met aluminium

Is hout toch iets te ruig voor jou? Past strak en modern meer bij jouw interieur? Ga dan voor een print op aluminium. Deze wanddecoratie is extra geschikt voor interieurs met bijvoorbeeld een industriële of strakke inrichting. Zoek een mooie bijpassende foto en ontwikkelen maar! Ook bij dit materiaal willen we dat je er lang van kunt genieten. Daarom zorgen wij voor een goede kwaliteit aluminium met haarscherpe foto’s die eigenlijk oneindig lang meegaan.

Lekker licht met forex

Ben jij een echte bezige bij en vind je het leuk om vaak iets te veranderen aan je interieur? Maar wil je voorkomen dat je zware wanddecoraties iedere keer weer op een andere plek moet hangen? Dan is forex ideaal voor jou. Het materiaal is heerlijk licht en gemakkelijk te vervangen. Ideaal voor als je in huis werkt met de seizoenen en bijvoorbeeld ieder seizoen een andere wanddecoratie ophangt.

Tip: Sinds kort heeft CEWE ook een unieke versie van de forex wanddecoratie beschikbaar: de Hexxas. Dit is een zeshoekige print die je als combinatie met meerdere prints ophangt. Een originele manier om één foto uit te printen of om een collage te tonen.

Canvas: al jarenlang een bewezen topper

Dit materiaal is waarschijnlijk het bekendste fotomateriaal voor wanddecoraties. Alhoewel het materiaal minder origineel is dan onze andere materialen, is de populariteit volledig terecht. Het doek zorgt voor een mooie dempende en natuurlijke uitstraling en de dikte van het canvasdoek zorgt voor een stabiel gevoel. Bovendien zorgt onze speciale 12-kleurendrukmethode in combinatie met premiumkwaliteit canvasdoeken voor een optimale print aan de muur.

Ontwerptip: kun je geen keuze maken welke foto je het mooiste vindt voor jouw wanddecoratie? Kies er dan voor om meerdere foto’s op één wanddecoratie te plaatsen. Dit doe je eenvoudig via het ontwerpscherm.  

Denk eraan om je wanddecoratie voor 28 februari 2019 te bestellen als je gebruik wilt maken van de 20% korting. Veel succes met het ontwerpen en het kiezen van je materiaal!