CEWE is natuurlijk voornamelijk bekend van de fotoboeken, de wanddecoraties en onze originele prints. Maar wist je dat je bij ons ook jouw persoonlijke broodtrommel kunt ontwerpen? Of kookschorten? Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een expert in het bedrukken van allerlei producten met jouw persoonlijke foto’s. Welke van onderstaande producten kun jij goed gebruiken?

#1 – Spaar voor je dromen met de CEWE spaarpot!

Laten we maar direct met een goed voornemen beginnen: sparen. Het is fijn om af en toe iets opzij te zetten voor leuke dingen. Droom je van een mooie vakantie? Of ben je van plan om over een tijdje te verhuizen? Dan is het handig als je iets spaart. Met een persoonlijke spaarpot wordt dit een feestje. Maak een foto van je doel of zoek er eentje op en ontwerp een spaarpot met deze foto. Zo verlies je jouw doel nooit uit het oog en heb je (hopelijk) snel voldoende om je droom waarvoor je spaart te realiseren.

#2 – Haal de lente alvast in huis met de Hexxas

Wanddecoraties zijn een mooie manier om jouw unieke foto’s optimaal te gebruiken. We weten dat het een beetje vroeg is, maar tegelijkertijd kun je met dit vrolijke seizoen niet vroeg genoeg beginnen: breng alvast de lente in huis met bijvoorbeeld een fleurige bloemenfoto. Dit helpt enorm om de laatste koude dagen van de winter goed door te komen, maakt je interieur lenteklaar en biedt bovendien iets om naar uit te kijken. Alhoewel onze ‘normale’ wanddecoraties je waarschijnlijk wel bekend zijn, willen we je graag wijzen op onze nieuwste variant wanddecoratie: de Hexxas. Dit product geeft jouw foto op een creatieve en unieke manier weer in verschillende zeshoekige vlakken. Je kunt er ook voor kiezen om verschillende foto’s per vlak te ontwikkelen. Zo zorg je voor een gevarieerd en creatief interieur!

#3 – Zo zacht als een veertje: kussens van CEWE!

Kussens zorgen voor comfort. Maar de kussens van CEWE zorgen daarnaast ook voor een brede glimlach. Versier je eigen bank met een leuk kussen of geef er eentje cadeau. Kies voor een persoonlijke foto of juist voor een wat neutralere landschaps- of dierenfoto.

Tip: 14 februari is het weer valentijn! Verras je geliefde met een hartjeskussen van jullie twee!

Of je nu kiest voor één van de bovenstaande producten of voor een ander product: CEWE staat garant voor kwalitatieve producten. Met de juiste materialen en een goede drukkwaliteit zorgen we al jaren voor hoogwaardige producten en tevreden klanten!